Uw deur eenvoudig automatiseren?

Entrance Deurautomaten levert en monteert Dormakaba deurautomaten. Zij produceren deurautomaten met de nieuwste technologie. Hierdoor is de automaat geluidsarm, sterk, betrouwbaar en bovenal energiezuinig!

‎Deurautomaten Dormakaba

Deze deurautomaten kunnen vrijwel op elke deur gemonteerd worden waardoor de deur automatisch opent en sluit. Een elektrische vergrendeling is mogelijk waardoor deze automaten ook geschikt voor buitendeuren zijn.

Er zijn vele mogelijkheden qua bediening, detectie, veiligheid etc. Deze deurauomaten zijn zeer geschikt voor VVE's, winkels, verzorgingstehuizen, apotheken, kantoren, scholen enz.

Het grote voordeel aan een deurautomaat is dat de huidige deur vaak niet vervangen hoeft te worden. Wij kunnen onze kwalitief hoogwaardige deurautomaten op vrijwel iedere deur installeren. 

Bedieningsmogelijkheden‎

  • Detectiesensoren
  • Drukknop / elleboogschakelaar
  • Sleutelschakelaar
  • Afstandsbediening
  • Codetableau
  • Tag's / kaartlezer
  • Intercom‎

Levering en montage.

De deurautomaten hebben wij ruim op voorraad en daarom kunnen wij snel leveren en monteren. Doorgaans kunnen wij de levering en montage binnen een week laten plaats vinden. Onze professionele monteurs monteren de deurautomaat compleet binnen1 dag. ‎

Entrance deurautomaten werkt volgens de EN 16005 Norm om de veiligheid te waarborgen.

Meer info?

Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen en eisen aan de deurautomaat in kaart te brengen en de mogelijkheden te bespreken.

Info@entrancedeuren.nl ‎https://entrancedeuren.nl/deurautomaten/

Bedrijvengids Geplaatst door
Entrance Automatische Deuren B.V.

Entrance Automatische Deuren B.V.

Wattstraat 10, 3771 AG  Barneveld

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Entrance Automatische Deuren B.V.
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.