Uw specialist in opklapbedden

Maxima House B.V. is een jong bedrijf die op zoek is naar innovaties op het gebied van wonen. Samen met onze ontwerpers hebben wij een opklapbed ontworpen die past in elke woning. Door sterke leveranciers kunnen we grote aantallen verkopen in het land.

Geplaatst door: Maxima House

Het opklapbed, bedkast, of Murphy-bed werd in 1890 uitgevonden door William L. Murphy. Hij wilde dolgraag tijd doorbrengen met zijn nieuwe geliefde, maar in die tijd mochten jonge ongehuwde vrouwen geen tijd alleen doorbrengen in een kamer met bed met een man. William bedacht het opklapbed. 

Tegenwoordig zijn opklapbedden weer helemaal terug in de mode, maar om een andere reden dan die Murphy ooit had kunnen bedenken. Met woningprijzen die door het dak schieten maar nog steeds de behoefte om in de stad te wonen zijn mensen vaker op zoek naar 'slimme meubels'.

Bij Maxima House geloven we dat elke meter woonruimte telt! Onze INVENTO opklapbedden, ontworpen en gemaakt in onze eigen fabriek, zijn draagbaar en kunnen gemakkelijk verplaatst worden naar een andere kamer of huis. Ook kunnen ze aangevuld worden met zijkasten, verlichtingen of bijvoorbeeld een bank. De bedden zijn ideaal voor kleine ruimtes en perfect voor iedereen die meer ruimte en/of overzicht wil in zijn woning.

Sinds 2018 is Maxima House met een klein team druk bezig om de INVENTO door het hele land te verkopen. Door groot succes zijn we nu dé Nederlandse specialist in opklapbedden en bedkasten.

Dit jaar is het tijd voor een nieuwe stap. We hopen niet alleen maar te verkopen aan de consument maar ook aan bedrijven, woningcorporaties, en VVE's. Door onze eigen fabriek in Polen hebben we een goede en snelle samenwerking met onze leveranciers en kunnen we in korte tijd grote en op maat gemaakte orders leveren.

Bent u benieuwd naar ons product? Neem contact op met onze verkoopafdeling op info@maximahouse.nl of bel naar 033 - 785 32 81

 

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Maxima House

Maxima House

Arnhemseweg 40, 3817ch  Amersfoort

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.