Van Slageren en Bike Totaal Boersen

Toen begin vorig jaar een enorme brand de twee bedrijven Van Slageren en Bike Totaal Boersen volledig in as legde, besloten ze niet bij de pakken neer te zitten. Er werden vrijwel meteen plannen gemaakt om een nieuw pand te laten bouwe

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het nieuwe pand telt twee verdiepingen, waardoor de totaaloppervlakte bijna verdubbeld wordt. Op de bovenverdieping van Van Slageren keukens & interieur wordt de kookstudio gerealiseerd. Beide bedrijven hebben maandenlang op andere, tijdelijke locaties gezeten en zijn ontzettend blij dat ze nu weer op hun eigen adres in een fantastisch nieuw pand zitten.

Onderhoudswerkzaamheden op het dak kunnen dankzij  de makkelijke betreding via het RHT-dakluik met ladder van Gorter volledig veilig worden uitgevoerd. Het luik is niet alleen ontzettend veilig en praktisch in gebruik, maar kent tevens een hoge isolatiewaarde. Dit minimaliseert de kans op condensvorming en heeft een energiebesparende werking, ook goed voor de portemonnee!

Bekijk onze website voor meer informatie
https://www.gortergroup.com/nl/

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.