VEELGESTELDE VRAGEN OVER:

INFRAROOD VERWARMING VAN MAXXINNOWelke Maxxinno infrarood verwarming voordelen en nadelen bestaan er ?

Geplaatst door: Maxxinno

Maxxinno verstrekt álle garanties betreffende haar infraroodverwarming. Dankzij onze high end producten en productie kunnen we zelfs 10 jaar garantie bieden naast een levensduur van maar liefst 25 jaar. Na het einde van deze levensduur zijn onze warmtepanelen volledig te recycleren of zelfs delen te vervangen waardoor het warmtepaneel weer voor de volle 100% te gebruiken is. Dát is wat wij duurzaam verwarmen noemen.

We kunnen dus in alle integriteit verkondigen dat een iheatpanel van Maxxinno géén nadeel kent in haar infrarood verwarming apparatuur. Getuige hiervan zijn de inmiddels duizenden iHeatpanels die door onze klanten alweer 15 jaar onder volledige tevredenheid worden gebruikt. Deze tevredenheid bestaat uit een, dankzij onze speciale Maxxinno thermostaat, laag stroomverbruik en een zeer comfortabele ruimtetemperatuur. Zien en bewijzen? Maak een afspraak middels onze contactpagina en wij zullen het demonstreren én tevens worden naast een vrijblijvend advies ook al uw vragen beantwoord. .

Onderstaand zullen wij dit onbegrip op eenvoudige wijze uiteenzetten zodat iedereen het begrijpt. Fossiele grondstoffen zoals gas zijn nu eenmaal een aflopende zaak, daarnaast geven dergelijke grondstoffen schadelijke emissies vrij voor mens en milieu. Anderzijds neemt het gebruik van zonnepanelen aanzienlijk toe. Dat het iHeatpanel i.c.m. zonnepanelen voor velen een ultieme synergie dragen is inmiddels bij de vele duizenden klanten van Maxxinno bekend. Niet alleen voor u, maar voor al wat leeft. Onze slogan heet niet voor niets al meer dan 15 jaar;

"WELKOM IN ONZE WERELD WAAR COMFORT, GEZONDHEID, BESPARING EN MILIEU HAND IN HAND GAAN!"

In dit overzicht van "veelgestelde vragen over infrarood verwarming" zullen wij een groot deel van de vragen die u mogelijk heeft kort en duidelijk beantwoorden. Mocht u daarna nog vragen hebben, dan nodigen wij u van harte uit om een vrijblijvende afspraak te maken in ons Experience Center in Beneden-Leeuwen.

Het iHeatpanel van Maxxinno kent als infrarood verwarming geen enkel nadeel. Zo blijkt ook uit de veelgestelde vragen over infrarood verwarming. Als bedenker van „Het nieuwe verwarmen” en onze meer dan 15 jaar ervaring kunnen wij dit bevestigen. Dit tonen we ook dagelijks in de praktijk aan bij onze vele bezoekers. Niet alleen onze producten maar ook de wijze van verwarmen zelf, zijn uitgebreid getest door onafhankelijke instanties. De officiële certificaten en resultaten van deze onderzoeken worden uitgebreid aangetoond op onze website. U vindt deze op https://www.maxxinno.nl/downloads. Daarnaast is de wijze van het accumulerend verwarmen door Maxxinno ook zeer eenvoudig aan te tonen middels een warmtebeeldcamera.

Het unieke van een iHeatpanel bestaat uit het feit dat het, dankzij een speciale coating op de binnenzijde van het glas, de warmte onder een hoek van ongeveer 160° uitstraalt. De warmte wordt, als ware het een paraplu, vanuit uw plafond naar beneden verspreid. Dit is ook een minimale eis die gesteld dient te worden bij deze wijze van verwarmen. Dit onderscheidt ook het hoofd-verwarmen van het bij-verwarmen middels HF-infrarood verwarming. De temperatuurstijging van deze warmte in b.v. wanden is reeds binnen minuten duidelijk meetbaar. Door het toepassen van ons advies, worden de wanden en overige fysieke materialen heel sereen met een paar graden verhoogd. De hoogte van deze temperatuur wordt bepaald door de samenstelling van het materiaal waaruit de wand bestaat. Massieve wanden zoals b.v. beton warmen traag (accumulerend) op, gipsplaten worden gezien als zachte materialen en warmen snel (accumulerend) op. In ons overzicht van veelgestelde vragen over infrarood verwarming gaan wij hier verder op in. 

Wat houdt accumulerend verwarmen in?

Dit is niets minder dan door middel van wrijving opgewekte warmte creëren. Wanneer u op een koude winterse dag in uw handen wrijft, dan worden deze ook accumulerend verwarmd. Dit gebeurt op onmerkbare wijze. Simpel, neem de zon als voorbeeld. Ook de zon verwarmt op een accumulerende wijze. Wanneer u op een mooie zomerse dag op bloten voeten over een betontegel wandelt, dan verwarmt de zon uw lichaam. Uw voeten voelen het koude beton. Echter, 's avonds is het precies andersom. De temperatuur van de lucht neemt af. Wanneer u dan op blote voeten loopt, dan zijn de betontegels en de wanden van een gebouw zeer aangenaam warm. Deze geven dan nog lange tijd warmte af terwijl de luchttemperatuur blijft afnemen. De woestijn is hier ook een mooi voorbeeld van. Overdag kan de temperatuur tot wel 50°C toenemen terwijl het ’s nachts bijna kan vriezen. Deze grote temperatuurverschillen ontstaan doordat de woestijn hoofdzakelijk uit zand bestaat, dit wordt gezien als een „zacht materiaal” of poreus materiaal; waaruit de warmte sneller verloren gaat dan bij hard materiaal. Doordat het indirect middels stilstaande lucht verwarmt, geeft het tevens een aangenaam effect voor personen met b.v. allergische- of astmatische klachten. Het geneest uiteraard niet, maar levenskwaliteit neemt aanzienlijk toe. De veelgestelde vragen over infrarood verwarming onderaan deze pagina gaan hier verder op in.

Meer weten? De praktijk ervaren? Voldoende antwoorden gevonden binnen de veelgestelde vragen over infrarood verwarming? Maak een vrijblijvende afspraak bij Maxxinno of bij haar landelijk verspreide dealers. U keert na bezoek huiswaarts na compleet te zijn geïnformeerd, en een voor uw specifieke woning, kantoor- of bedrijfspand perfect passend advies. 

Infrarood verwarming. Geheel nieuwe revolutionaire producten roepen natuurlijk vragen op. Onderstaand treft u het overzicht aan van veelgestelde vragen over infrarood verwarming die door onze klanten in het verleden zijn gesteld.

Voor enkele referentieprojecten verwijzen wij u graag naarhttps://www.maxxinno.nl/projecten

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Maxxinno

Maxxinno

De onderstal 11, 6658 KZ  Beneden-Leeuwen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.