Veilig lopen op vlonders met antislip

De Antislip Expert biedt duurzame, onderhoudsvrije antislip stroken voor vlonderplanken om uitglijden op natte buitenoppervlakken te voorkomen. Geschikt voor terrassen, balkons en steigers, deze stroken zijn makkelijk te installeren en te bestellen.

Geplaatst door: De Antislip Expert

De Antislip Expert biedt een oplossing om vlonders veilig en antislip te maken met behulp van hoogwaardige antislip vlonderplanken stroken. Deze stroken zijn ontworpen om valpartijen te voorkomen, vooral op oppervlakken die glad kunnen worden wanneer ze nat zijn, zoals terrassen, balkons en andere buitenruimtes.

Duurzaam en effectie in natte en olieachtige omstandigheden‎

De antislip vlonderplanken stroken zijn gemaakt van zeer duurzaam materiaal, zijn onderhoudsvrij en bieden een garantie van 10 jaar. Ze zijn effectief in natte en olieachtige omstandigheden en zijn zelfs geschikt voor zwaar verkeer. Deze stroken zijn 65% lichter dan staal en bestand tegen UV-straling en chemicaliën.

Leveren en monteren‎

De Antislip Expert biedt de optie om deze antislip stroken te leveren en te monteren, zodat klanten snel en gemakkelijk een veilig terras kunnen realiseren. De stroken zijn verkrijgbaar in diverse standaardkleuren en op maat gemaakte lengtes tot 2400 mm. Ze zijn eenvoudig te installeren en bieden een effectieve manier om de kans op uitglijden en vallen te minimaliseren, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik op houten terrassen, galerijen, trappen, steigers, loopbruggen en hellingbanen.

Klanten die geïnteresseerd zijn in deze oplossing kunnen contact opnemen met De Antislip Expert voor advies of een offerte op maat.

Bedrijvengids Geplaatst door
De Antislip Expert

De Antislip Expert

Rotsheide 12, 3069 LG  Rotterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.