Video intercom met kaartlezer en app

Een VvE uit Hendrik-Ido-Ambacht heeft in februari hun bestaande video intercom vervangen voor een nieuw video systeem van AIPHONE. Daarbij hebben de bewoners individueel een keuze gemaakt uit de binnenposten: GT-1M3, GT-1C7 en GT-1C7W.

Geplaatst door: IHK BV

Met het nieuwste model de GT-1C7W kunnen er 8 mobiele telefoons en/of tablets aan de binnenpost worden gekoppeld. Via zowel de app als de binnenpost kunnen bewoners zien wie er voor de buitenpost staat, de bezoeker te woord staan, de deur openen en gemiste oproepen terug bekijken.

De buitenpost is daarnaast voorzien van een speciale audio module met NFC. Daarbij kunnen bewoners eenvoudig de deur openen met keytags en kan het beheer eenvoudig via een mobiele app worden bijgehouden. Daarnaast is de toegangsdeur op het parkeerdek boven ook voorzien van dezelfde module zodat bewoners ook daar met hun tag naar binnen kunnen. De gehele installatie is door ons voorbereid en door Solutions for Security binnen twee dagen geïnstalleerd.

Bedrijvengids Geplaatst door
IHK BV

IHK BV

Marconistraat 21, 2809 PH  Gouda

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.