Vijf dakluiken op woonlocatie Batava

In Nijmegen bouwde Wijnen Bouwgroep naar ontwerp van Houben / Van Mierlo Architecten boterfabriek Batava.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het gebouw biedt plek aan 105 appartementen, negen grondgebonden woningen, 84 parkeerplaatsen en een ontmoetingsruimte voor bewoners en buurtgenoten. Deze ontwikkeling van MWPO is gerealiseerd op de plek waar de oude Batava Margarinefabriek staat. De fabriek is hierbij deels behouden. Op de verschillende daken van de ontwikkeling zijn vijf dakluiken toegepast.  

De dakluiken van Gorter maken het onderhoud aan en de inspectie van daken en de daar aanwezige installaties eenvoudiger dan ooit. Het dak is namelijk via de verdiepingen en trappen binnen het gebouw te betreden en voorkomt hiermee risicovolle acties met losse ladders of hoogwerkers. Het RHT-dakluik van Gorter is in het bijzonder geschikt voor platte en licht hellende daken en is de best verkrijgbare oplossing voor een veilige daktoegang. De luiken bevatten slimme geïntegreerde veiligheidsvoorzieningen en worden vaak in combinatie met op maat gemaakte klimmiddelen geleverd. De dakluiken op dit complex worden met ieder een eigen schaartrap toegepast. De combinatie resulteert in ongebruikte toestand in een fraai vlak afgewerkt plafond. Deze totaaloplossing maakt een compleet veilige en bovendien comfortabele toegang tot het dak mogelijk. 

Bewezen veiligheid
De Gorter RHT-dakluiken en combinaties zijn op veiligheid getoetst conform de meest strenge EN-normen en worden en worden, waar van toepassing, geleverd met een TÜV NORD-certificaat, Aboma-veiligheidskeurmerk en KOMO®-certificaat. Daarnaast zijn de RHT-dakluiken de eerste in de markt die met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden, waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering. 
 
Ben je benieuwd naar de installatiemethode van dit dakluik? Check dan deze link.Meer informatie over de Gorter dakluiken, de opties en de vanaf prijs vind je via deze link. Liever meteen een offerte opvragen? Klik hier

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.