Vlonder Afdicht-Profiel voor uw galerij!

Voorkom dat water (sneeuw/regen) en zand door de groeven van de vlonder van uw balkon naar beneden valt. Door eenvoudig een Vlonder-Afdicht Profiel® te plaatsen hebben uw onderburen hier geen last meer van! eenvoudig in alle seizoenen te plaatsen!

Geplaatst door: Anti-Slip Profiles

Vlonder Afdicht-Profiel®

Het Vlonder Afdicht-Profiel® is ontwikkeld voor o.a. galerijen en balkons waar men hinder ondervindt van zand en (regen/sneeuw) water wat door de groeven naar beneden valt. Dit probleem is eenvoudig op te lossen door het plaatsen van het Vlonder afdicht-Profiel®.

Het Vlonder Afdicht-Profiel® is eenvoudig te plaatsen tussen twee vlonderdelen zonder gebruik te maken van kit, lijm, en/of schroeven. Dus geen beschadigingen aan uw vlonder- of composietdelen en door eenvoud van plaatsen zijn de kosten beperkt.

Het Vlonder Afdicht-Profiel® is te leveren in vier verschillende maten, hiermee is het mogelijk om groeven van 6 t/m 23 mm af te dichten. Het profiel is zo ontwikkeld dat het meewerkt met de rek en krimp van het hout.

https://www.antislipprofiles.com/product-categorie/vlonder-afdicht-profiel/

Bedrijvengids Geplaatst door
Anti-Slip Profiles

Anti-Slip Profiles

Parkweg 2, 8191 JL  Wapenveld

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.