Vocht- en schimmelproblemen

Zorg voor een gezond klimaat in het gebouw met de vochtigheidsoplossing van Brunata, waarmee u het binnenklimaat online kunt volgen. Meer in het bijzonder kunt u de vochtigheid en de temperatuur van het gebouw bekijken.

Als administrateur, beheerder of inspectiemanager van het gebouw kunt u zelfs een alarm instellen dat wordt geactiveerd wanneer verhoogde luchtvochtigheid wordt gedetecteerd.

Dit kan bewoners helpen om een goed binnenklimaat aan te houden en zorgt voor de soliditeit van het gebouw. Bovendien kunt u onnodig hoge renovatiekosten voorkomen, die worden veroorzaakt door de vorming van vocht en dergelijke, omdat u de mogelijkheid hebt om actie te ondernemen voordat er schade wordt aangericht.

Een ongelukkig neveneffect van de inspanningen om stookkosten laag te houden is dat er een toename is van schimmelproblemen binnen de volkshuisvesting in het hele land. Vochtschade kost honderdduizenden euro‘s per jaar om te repareren. Brunata heeft echter de oplossing voor dit probleem.

De hygrometer van Brunata, FuturaHygro, berekent enkele malen per dag de relatieve vochtigheid van het gebied waar de meter is geïnstalleerd. De luchtvochtigheid is af te lezen op het display van de meter display en door de netwerkoplossing van Brunata te kiezen als extra optie, kunnen administrateurs ook het vochtgehalte van de flat monitoren via een persoonlijke login. Dit is belangrijk om een ??goed binnenklimaat te bereiken en voor een gezonde woning. Dit maakt het gemakkelijk voor alle partijen om een dialoog aan te gaan hoe het best mogelijke gedrag bereikt kan worden.

De meter toont niet wat mensen doen in hun huizen, maar illustreert een aantal patronen van het binnenklimaat, op basis waarvan evaluaties van vochtproblemen kunnen worden voorbereid. En tegelijkertijd helpt de vochtmeter om aan te geven of het gedrag en gewoonten zijn die vochtproblemen veroorzaken of dat het te wijten is aan de structuur van het gebouw.

De oplossing voor het bijhouden van de temperatuur van het gebouw is de elektronische temperatuurmeter van Brunata, FuturaComfort. Brunata's Futura Comfort is een elektronische temperatuurmeter, die op afstand kan worden uitgelezen, waardoor het mogelijk is om de temperaturen online te monitoren. De temperatuurmeter leest de temperatuurmeting om de 2 minuten uit en berekent op basis van de metingen de gemiddelde waarden die worden weergegeven op het display van de meter.

FuturaComfort kan worden gebruikt voor het meten van de ruimtetemperatuur en kan er via monitoring voor zorgen dat de ruimte goed verwarmd is.

De temperatuurmeter is ook verkrijgbaar met een externe sensor, waardoor de temperatuursensor kan worden ingesteld op afstand van de sensor zelf. De meter kan hierdoor eveneens worden gebruikt voor het meten van temperaturen op plaatsen die niet gemakkelijk toegankelijk zijn. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het meten van de temperatuur in gesloten schachten of leidingen.

https://www.wms.nl/contact

Bedrijvengids Geplaatst door
Warmtemeterservice B.V. (Brunata WMS)

Warmtemeterservice B.V. (Brunata WMS)

James Wattstraat, 24, 8912 AS  Leeuwarden

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.