VVE DE VIER LEEUWEN GEBOUW A WAALWIJK

COX GEELEN OPTIFOR RENOVATIE

GUTS heeft eind 2021 de rookgas renovatie verzorgd bij VvE de Vier Leeuwen te Waalwijk. Wij hebben hier een Cox Geelen Optifor renovatie uitgevoerd. Het appartementencomplex bestaat uit 15 woningen en 4 strangen. Tijdens deze opdracht heeft Kemkens de installatie van de nieuwe cv ketels en WTW units verzorgd.

"De fa. GUTS heeft in het najaar van 2021 vier rookgaskanalen vervangen voor 15 appartementen van Gebouw A van de Vier Leeuwen in Waalwijk. De werkzaamheden zijn naar tevredenheid uitgevoerd. Op professionele wijze werden de werkzaamheden toegelicht en voorbereid. De communicatie verliep uiterst prettig, ook tijdens de werkzaamheden. De monteurs van GUTS waren vriendelijk en zorgden steeds voor een opgeruimd geheel. De overlast bij de bewoners probeerde men te beperken en men hield rekening met de toen geldende coronamaatregelen. Op een vraag na de oplevering werd direct gereageerd en actie ondernomen. 

De VvE dankt GUTS voor de gedane werkzaamheden, prettige samenwerking en wenst hen veel succes in de toekomst.

Met vriendelijke groet. 

Namens de VvE:   Toon van Wezel (voorzitter)."

 Wij danken het bestuur van VvE de Vier Leeuwen voor het vertrouwen in 
GUTS Installatietechniek.

Bedrijvengids Geplaatst door
GUTS Installatietechniek B.V.

GUTS Installatietechniek B.V.

Mijlstraat 20, 5281 LL  Boxtel

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.