Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Aluminium hek

01 januari 2018

MBR Hekwerken heeft een nieuw type aluminium hek ontwikkeld waarbij de staanders volledig zijn geïntegreerd in het totaal van het hekwerk. 

 


LEES VERDER

 

Hierdoor worden de afzonderlijke hekelementen niet steeds in aanzicht onderbroken door een aparte staander, maar ontstaat er een strak en rustig gevelbeeld. Het hekwerk vloeit hierdoor namelijk van de ene naar de andere kant. Als verticale stijlen worden hier de MBR lamellen 64-12 toegepast. Het geheel is, inclusief de staanders, compleet uitgevoerd in aluminium.

Productomschrijving

Als speciale bijzonderheid voor dit type hek van aluminium, geldt dat de profielen niet aan elkaar gelast zitten. Met de manier waarop dit productieproces is uitgedacht, kunnen zichtbare (lelijke) lassen vermeden worden en sluiten de verticale lamellen strak aan in de horizontale profielen.

Voordelen:
- speciaal design uiterlijk;
- privacybevorderend;
- geen lelijke lassen bij aansluiting lamel-horizontale regels;
- zeer duurzaam en onderhoudsarm (zeker in vergelijking met stalen hekwerk).

Prijstechnisch verhouden deze typen hekwerk zich als iets duurder t.o.v. klassieke balkonhekken met ronde spijlen, maar liggen veelal op dezelfde hoogte als balkonhekken voorzien van een bijzondere paneelvulling. Gebleken is dat op die projecten waar voor lamelhekken gekozen was, de prijs als zeer acceptabel ervaren werd.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

MBR Hekwerken
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES