..........
shadow_fix

Aluminium hek

MBR Hekwerken heeft een nieuw type aluminium hek ontwikkeld waarbij de staanders volledig zijn geïntegreerd in het totaal van het hekwerk.   

 

Hierdoor worden de afzonderlijke hekelementen niet steeds in aanzicht onderbroken door een aparte staander, maar ontstaat er een strak en rustig gevelbeeld. Het hekwerk vloeit hierdoor namelijk van de ene naar de andere kant. Als verticale stijlen worden hier de MBR lamellen 64-12 toegepast. Het geheel is, inclusief de staanders, compleet uitgevoerd in aluminium.

Productomschrijving

Als speciale bijzonderheid voor dit type hek van aluminium, geldt dat de profielen niet aan elkaar gelast zitten. Met de manier waarop dit productieproces is uitgedacht, kunnen zichtbare (lelijke) lassen vermeden worden en sluiten de verticale lamellen strak aan in de horizontale profielen.

Voordelen:
- speciaal design uiterlijk;
- privacybevorderend;
- geen lelijke lassen bij aansluiting lamel-horizontale regels;
- zeer duurzaam en onderhoudsarm (zeker in vergelijking met stalen hekwerk).

Prijstechnisch verhouden deze typen hekwerk zich als iets duurder t.o.v. klassieke balkonhekken met ronde spijlen, maar liggen veelal op dezelfde hoogte als balkonhekken voorzien van een bijzondere paneelvulling. Gebleken is dat op die projecten waar voor lamelhekken gekozen was, de prijs als zeer acceptabel ervaren werd.

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
 • Drie tips om je balkon in te richten

  balkon

  Niet elk appartement heeft er een, maar voor de appartementen die er een hebben is het balkon een van de belangrijkste plaatsen in het huis.

 • Kunstgras op je balkon

  balkon

  Veel mensen willen graag eens iets anders als balkonvloer, iets waarmee ze onderscheidend zijn en wat toch praktisch is.

 • Vogelvriendelijk balkon

  balkon

  Nederland raakt steeds dichter bebouwd. En dus verdwijnen de natuurlijke voedselbronnen voor vogels. Tijd om ze een handje te helpen. Twee deskundigen leggen uit hoe je van je balkon een sterrenrestaurant voor vogels maakt.

 • Prefab glazen balkons Metaglas

  balkon

  De prefab glazen balkons, een innovatie van Metaglas, kunnen eenvoudig aan een gevel gehangen worden.

 • Een schaduwdoek op een balkon vergroot het plezier

  balkon

  Woon je in een appartement of ben je van plan er een te huren of kopen? Dan weet je dat je zo goed als zeker geen tuin zult hebben, maar een balkon. Hoe kun je dit balkon zo gebruiken dat je toch volop van de zomer, van mooi weer, kunt genieten?

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam