Beton repareren

BASF biedt met het MasterEmaco assortiment de beste reparatiemortels met uitzonderlijke eigenschappen voor alle reparatievraagstukken.

Geplaatst door: BASF Nederland

Betonreparatie's met lange levensduur

BASF biedt met het MasterEmaco assortiment de beste reparatiemortels met uitzonderlijke eigenschappen. Het MasterEmaco merk biedt een kosteneffectieve en duurzame oplossing aan voor alle reparatieproblemen:

  • Gecertificeerd volgens EN 1504-3
  • Verbeterde treksterkte en vermindering van scheurvorming
  • Handmatig of spuitapplicatie
  • Eenvoudiger en sneller aan te brengen en af te werken
  • Verhoogde duurzaamheid
  • Vloeibare en thixotrope reparatiemortels
  • Repartiemortels voor verkeerszones

MasterEmaco S: Reparatiemortels voor constructieve betonreparatie's  die voldoen aan de vereisten van de Europese Norm EN 1504-3 klasse R3 en R4. Vloeibaar, handmatig of verspuitbaar

MasterEmaco N:  Reparatiemortels voor niet constructieve betonreparatie's die voldoen aan de vereisten van de Europese Norm EN 1504-3 klasse R2. Uitvlak- en nivelleermortels

MasterEmaco T: speciaal ontwikkelde repartiemortels voor de reparatie van verkeerszones. Hoge aanvangssterktes, en snelle indienstelling van verkeerszones Te gebruiken bij temperaturen onder nul.

Bedrijvengids Geplaatst door
BASF Nederland

BASF Nederland

Karolusstraat 2, 4903 RJ  Oosterhout

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.