..........
shadow_fix

Betonscan

Om snel en effectief informatie te krijgen over de conditie van uw betonconstructie heeft Practice-Engineering de BETONSCAN geïntroduceerd.

De Betonscan geeft objectieve informatie!

Beton is een belangrijk onderdeel van veel gebouwen. Loslatende betondekking kan veel schade veroorzaken. Om snel en effectief informatie te krijgen over de conditie van uw betonconstructie heeft Practice-Engineering BV BETONSCAN geïntroduceerd.

Als eigenaar van een gebouw bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van een gebouw naar de omgeving. In de praktijk komt het erop neer dat u aansprakelijk kunt worden gesteld voor schade aan derden. Wat te doen als u op een aantal plaatsen betonschade constateert? Is er sprake van een incident of toch een structureel probleem? In dat soort situaties biedt objectief en onafhankelijk advies uitkomst. Practice-Engineering biedt u een scan van de betonconstructie voor een vaste prijs!

Voor een vast bedrag inspecteert een Betononderhoudskundige uw betonconstructie. In een overzichtelijk rapportage wordt de algemene onderhoudsconditie beschreven en de eventueel te nemen vervolgstappen. De BETONSCAN is een ideale tool om bewoners objectief te informeren over de toestand van het beton en de eerste stap in de te nemen vervolgstappen.

De BETONSCAN, inclusief rapportage wordt uitgevoerd voor € 780,- (exclusief btw) op iedere locatie in Nederland. Kijk voor meer informatie op www.practice-engineering.nl  

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
  • VBR: alles van waarde moet onderhouden worden

    balkon

    De VBR (Vereniging van Gecertificeerde BetonReparatiebedrijven) staat voor brancheontwikkeling met de thema's: meerwaarde, duurzaamheid, kennis en kwaliteit. Het zijn begrippen van deze tijd waaraan de VBR daadwerkelijk inhoud geeft!

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam