Gerelateerde suggesties:

Betonscan

Om snel en effectief informatie te krijgen over de conditie van uw betonconstructie heeft Practice-Engineering de BETONSCAN geïntroduceerd.
LEES VERDER

De Betonscan geeft objectieve informatie!

Beton is een belangrijk onderdeel van veel gebouwen. Loslatende betondekking kan veel schade veroorzaken. Om snel en effectief informatie te krijgen over de conditie van uw betonconstructie heeft Practice-Engineering BV BETONSCAN geïntroduceerd.

Als eigenaar van een gebouw bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van een gebouw naar de omgeving. In de praktijk komt het erop neer dat u aansprakelijk kunt worden gesteld voor schade aan derden. Wat te doen als u op een aantal plaatsen betonschade constateert? Is er sprake van een incident of toch een structureel probleem? In dat soort situaties biedt objectief en onafhankelijk advies uitkomst. Practice-Engineering biedt u een scan van de betonconstructie voor een vaste prijs!

Voor een vast bedrag inspecteert een Betononderhoudskundige uw betonconstructie. In een overzichtelijk rapportage wordt de algemene onderhoudsconditie beschreven en de eventueel te nemen vervolgstappen. De BETONSCAN is een ideale tool om bewoners objectief te informeren over de toestand van het beton en de eerste stap in de te nemen vervolgstappen.

De BETONSCAN, inclusief rapportage wordt uitgevoerd voor € 780,- (exclusief btw) op iedere locatie in Nederland. Kijk voor meer informatie op www.practice-engineering.nl  

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Practice-Engineering BV
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen