Solarlux balkonbeglazing

Het balkonbeglazingsysteem van Solarlux biedt u op het balkon bescherming tegen weersinvloeden en geluidsoverlast  

Geplaatst door: Solarlux

Profiteer van uw balkon

Als bewoner van een appartement geniet u van het wooncomfort. Toch kunnen we ons voorstellen dat u uw balkon niet maximaal benut. Vervelende weersomstandigheden als wind en regen zorgen ervoor dat u niet alle dagen heerlijk op uw balkon kunt zitten. Uw tuinmeubilair wordt geregeld nat en u kunt de kussens niet altijd laten liggen. Met balkonbeglazing van Solarlux lost u al deze problemen op. Maak een perfecte overgang tussen uw binnen en buiten leven!

Doordat het Solarlux beglazingssysteem voor 100% geopend kan worden, geniet u optimaal van de buitenlucht. En bij slecht weer sluit u in een handomdraai de gehele ruimte af.

Daarnaast verbetert balkonbeglazing de energiebalans door de extra isolatiebuffer, hetgeen een energiebesparing tot wel 20% kan opleveren. De hoge mate van prefabmaterialen zorgt ook nog eens voor een aanzienlijke bouwtijdverkorting.


Ervaart u nieuwe perspectieven!
Ervaart u nieuwe perspectieven! Met de balkonbeglazing van Solarlux creëert u meer ruimte om te gebruiken - en dat op uw balkon. Geniet u weersonafhankelijk van de natuur: Bij weer en wind beschermd met gesloten beglazing en bij zonnig weer wijd geopend. Zo kunt u het gehele jaar uw balkon gebruiken. En in de winter bespaart u verwarmingskosten, omdat uw balkonbeglazing dan functioneert als een verwarming.

Solarlux balkonbeglazing

Solarlux balkonbeglazing is een echte uitkomst, want balkonbeglazing beschermt u tegen wind en regen. Een ander bijkomend voordeel is dat balkonbeglazing geluidwerend werkt en er ook nog eens voor zorgt dat er minder energie verloren gaat vanuit de woning. Wanneer het weer het toe laat schuift u de balkonbeglazing eenvoudig open. Balkonbeglazing van Solarlux is toe te passen in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Balkonbeglazing van Solarlux is gemakkelijk te monteren op een bestaande borstwering of balkonhek, maar is ook verdiepingshoog toepasbaar. Kijk op www.solarlux.nl voor uitgebreide informatie over de toepassing van Solarlux balkonbeglazing.

Licht ervaarbaar maken, open ruimtes creëren, duurzaamheid garanderen: De innovatieve systemen voor de vormgeving van balkons en gevels zijn in meerdere opzichten een aanwinst voor woongebouwen, want ze houden wind, geluid en regen tegen.

Voordelen balkonbeglazingsysteem Solarlux

Veel bewoners van appartementen kunnen niet optimaal genieten van hun balkon. Slechts enkele maanden per jaar wordt de ruimte benut. In de winter en bij slecht weer worden deze vierkante meters niet of nauwelijks gebruikt. Met een balkonbeglazing geniet u 365 dagen per jaar van uw balkon.

Uw woonoppervlakte wordt vergroot, omdat het balkon volledig afgesloten kan worden en hierdoor de functie van een serre krijgt. Bovendien zorgt een balkonbeglazing voor een ideaal woonklimaat. In de zomer fungeert het als warmtewering en in de winter als warmte-isolatie. De energiebesparing kan wel oplopen tot 20%. En een bijkomend voordeel: het werkt geluidswerend.

Speciaal hang- en sluitwerk maakt het eenvoudig zowel de binnen- als de buitenzijde schoon te maken vanaf het balkon. Solarlux garandeert een nagenoeg onderhoudsvrij gebruik. Balkonbeglazing is toepasbaar in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Balkonbeglazing van Solarlux is gemakkelijk te monteren op een bestaande borstwering of balkonhek, maar is ook verdiepingshoog toepasbaar.

Bedrijvengids Geplaatst door
Solarlux

Solarlux

marie Curiestraat 2, 7442 DP  Nijverdal

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.