..........
shadow_fix

Stijlvol in kleur

Voor een originele en frisse uitstraling van de balkon- en galerijhekken heeft MBR Hekwerken onlangs een aluminium spijlenheksysteem ontwikkeld, waarbij de verticale stijlen een ?ndere kleur kunnen hebben dan de horizontale regels. Dit principe kan ook worden toegepast bij de lamellenhekken. Dit is mogelijk door een persverbinding in plaats van een lasverbinding zoals dat bij de gangbare hekken het geval is. De keuze uit een grote diversiteit aan RAL-kleuren, geeft veel combinatievrijheid.  

Productomschrijving

De door MBR Hekwerken ontwikkelde modellen spijl- en lamellenhek kunnen in een grote diversiteit aan kleuren uitgevoerd worden. Bijkomend voordeel van het aluminiumsysteem is het onderhoudsarme karakter ervan: nooit meer verven. Bijzonder is verder dat de laklaag er fabrieksmatig op is gezet in tegenstelling tot het verven achteraf.

 

Er zijn verschillende voordelen:

 • betere hechting;

 • langere garantie;

 • fraaier uiterlijk;

 • aansluiting spijl in horizontale regels zonder las;

 • er kan een bovenregel in een aparte kleur worden gefabriceerd zonder dat dit een aparte'separate' bovenregel moet worden;

 • er is een oneindige mogelijkheid tot combineren;

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
 • Drie tips om je balkon in te richten

  balkon

  Niet elk appartement heeft er een, maar voor de appartementen die er een hebben is het balkon een van de belangrijkste plaatsen in het huis.

 • Kunstgras op je balkon

  balkon

  Veel mensen willen graag eens iets anders als balkonvloer, iets waarmee ze onderscheidend zijn en wat toch praktisch is.

 • Vogelvriendelijk balkon

  balkon

  Nederland raakt steeds dichter bebouwd. En dus verdwijnen de natuurlijke voedselbronnen voor vogels. Tijd om ze een handje te helpen. Twee deskundigen leggen uit hoe je van je balkon een sterrenrestaurant voor vogels maakt.

 • Prefab glazen balkons Metaglas

  balkon

  De prefab glazen balkons, een innovatie van Metaglas, kunnen eenvoudig aan een gevel gehangen worden.

 • Een schaduwdoek op een balkon vergroot het plezier

  balkon

  Woon je in een appartement of ben je van plan er een te huren of kopen? Dan weet je dat je zo goed als zeker geen tuin zult hebben, maar een balkon. Hoe kun je dit balkon zo gebruiken dat je toch volop van de zomer, van mooi weer, kunt genieten?

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam