uitvalschermen

Een uitvalscherm zorgt voor een goede bescherming tegen zonlicht en oververhitting, zonder daarbij het zicht naar buiten te belemmeren.

Uitvalscherm als buitenzonwering

Uitvalschermen beschikken over een unieke eigenschap, namelijk een zeer variabele uitvalshoek, waardoor het scherm eenvoudig kan worden aangepast aan verschillende situaties en weersomstandigheden. Deze unieke vorm van zonwering wordt daarom ook veel gebruikt bij ramen op hoogte, of ramen waar geen vrije doorloop nodig is. Een uitvalscherm wordt daarom ook wel vensterzonwering of gevelzonwering genoemd. Bij ramen op hoogte wordt gebruik gemaakt van uitvalschermen met windvaste zijarmen, om ook gedurende stormachtige dagen bescherming te kunnen bieden. Vanwege het eenvoudige, maar uiterst effectieve gebruik worden uitvalschermen daarom ook veelvuldig toegepast op woningen en bedrijfspanden.

Bedrijvengids Geplaatst door
Koninklijke Metaalunie Romazo Branchevereniging

Koninklijke Metaalunie Romazo Branchevereniging

Einsteinbaan 1, 3430 GA  Nieuwegein

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.