Warmtepompen & Koudwater

Met de producten uit de productgroep warmtepompen en koudwatermachines worden totaaloplossingen op het gebied van verwarming en koeling aangeboden.

Geplaatst door: Airview Luchtbehandeling BV

Extra informatie

 

Koudwatermachines
De Clivet koudwatermachines combineren energiezuinigheid met een optimale werking in deellast. Het grootste gedeelte van het jaar wordt een koudwatermachine gebruikt in deellast. Door juist de werking in deellast te optimaliseren wordt uiteindelijk het energieverbruik over de gehele levensduur geminimaliseerd.

Clivet heeft ervoor gekozen om de optimalisatie in deellast te realiseren door toepassing van inverter scroll en multi scroll technologie. Uiteraard zijn ook voor de grote capaciteiten machines leverbaar met schroefcompressoren. Alle Clivet koudwatermachines zijn Eurovent gecertificeerd.


Warmtepompen
Energiezuinigheid, optimale werking en hoge rendementen in deellast gecombineerd met een energieklasse A vormen enkele van de belangrijkste kernwoorden over de Clivet warmtepompen.

Juist omdat alleen tijdens de allerkoudste dagen de maximale capaciteit benodigd is, zal een warmtepomp het grootste deel van het jaar in deellast werken. Door de werking in deellast te optimaliseren wordt uiteindelijk het energieverbruik over de gehele levensduur geminimaliseerd. Voor de Clivet warmtepompen wordt dit gerealiseerd door toepassing van inverter scroll en multi scroll technologie.

De capaciteitsrange van de warmtepompen loopt maar liefst van 5,4 tot 1391 kW. Uiteraard zijn alle Clivet warmtepompen Eurovent gecertificeerd.

Bedrijvengids Geplaatst door
Airview Luchtbehandeling BV

Airview Luchtbehandeling BV

Noordeinde 114, 3341 LW  HENDRIK IDO AMBACHT

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.