..........
shadow_fix

Warmtepompen & Koudwater

Met de producten uit de productgroep warmtepompen en koudwatermachines worden totaaloplossingen op het gebied van verwarming en koeling aangeboden.

Extra informatie

 

Koudwatermachines
De Clivet koudwatermachines combineren energiezuinigheid met een optimale werking in deellast. Het grootste gedeelte van het jaar wordt een koudwatermachine gebruikt in deellast. Door juist de werking in deellast te optimaliseren wordt uiteindelijk het energieverbruik over de gehele levensduur geminimaliseerd.

Clivet heeft ervoor gekozen om de optimalisatie in deellast te realiseren door toepassing van inverter scroll en multi scroll technologie. Uiteraard zijn ook voor de grote capaciteiten machines leverbaar met schroefcompressoren. Alle Clivet koudwatermachines zijn Eurovent gecertificeerd.


Warmtepompen
Energiezuinigheid, optimale werking en hoge rendementen in deellast gecombineerd met een energieklasse A vormen enkele van de belangrijkste kernwoorden over de Clivet warmtepompen.

Juist omdat alleen tijdens de allerkoudste dagen de maximale capaciteit benodigd is, zal een warmtepomp het grootste deel van het jaar in deellast werken. Door de werking in deellast te optimaliseren wordt uiteindelijk het energieverbruik over de gehele levensduur geminimaliseerd. Voor de Clivet warmtepompen wordt dit gerealiseerd door toepassing van inverter scroll en multi scroll technologie.

De capaciteitsrange van de warmtepompen loopt maar liefst van 5,4 tot 1391 kW. Uiteraard zijn alle Clivet warmtepompen Eurovent gecertificeerd.

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Airview Luchtbehandeling BV

www.airview.nl bekijk bedrijfsprofiel

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam