Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Groendak op uw woning

01 februari 2018
Een onderhoudsarm groendak dat zichzelf in stand houdt en slechts minimaal onderhoud nodig heeft is op nagenoeg ieder dak mogelijk.
LEES VERDER

Een groendak op uw woning, aanbouw of garage?

Een onderhoudsarm groendak dat zichzelf in stand houdt en slechts minimaal onderhoud nodig heeft is op nagenoeg ieder dak mogelijk. De talrijke ecologische en economische voordelen leiden tot de conclusie: dakbegroening loont!


Is uw dak voorzien van een ballastlaag van grind? Dan is een groendak zeker mogelijk. Heeft uw dak geen ballastlaag, dan kan een constructeur voor u uitzoeken wat de maximale dakbelasting mag zijn. Een ZinCo groendak is mogelijk op elk dak dat minimaal 65 kg/m² kan dragen.


Om er zeker van te zijn dat u een duurzaam groendak krijgt waarvan u jaren kunt genieten, raden wij u aan om contact op te nemen met onze ervaren daktuinhoveniers. Voor de contactgegevens van een verwerker bij u in de buurt kunt u bellen met 020 667 4852 of een email sturen naar daktuin@zinco.nl.


Subsidieregeling groene daken

Bent u een ondernemer en zoekt u binnen uw bedrijf altijd naar de beste oplossingen die zo min mogelijk belastend zijn voor het milieu? Via de MIA kunt u tot 36 procent van de investeringskosten voor een milieuvriendelijke investering aftrekken van de fiscale winst aanvullend op de reguliere afschrijving en met de Vamil kunt u zelf bepalen wanneer u deze investeringskosten afschrijft. Dat levert u een liquiditeit- en rentevoordeel op.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

ZinCo Benelux B.V.
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES