..........
shadow_fix

Groendak op uw woning

Een onderhoudsarm groendak dat zichzelf in stand houdt en slechts minimaal onderhoud nodig heeft is op nagenoeg ieder dak mogelijk.

Een groendak op uw woning, aanbouw of garage?

Een onderhoudsarm groendak dat zichzelf in stand houdt en slechts minimaal onderhoud nodig heeft is op nagenoeg ieder dak mogelijk. De talrijke ecologische en economische voordelen leiden tot de conclusie: dakbegroening loont!


Is uw dak voorzien van een ballastlaag van grind? Dan is een groendak zeker mogelijk. Heeft uw dak geen ballastlaag, dan kan een constructeur voor u uitzoeken wat de maximale dakbelasting mag zijn. Een ZinCo groendak is mogelijk op elk dak dat minimaal 65 kg/m² kan dragen.


Om er zeker van te zijn dat u een duurzaam groendak krijgt waarvan u jaren kunt genieten, raden wij u aan om contact op te nemen met onze ervaren daktuinhoveniers. Voor de contactgegevens van een verwerker bij u in de buurt kunt u bellen met 020 667 4852 of een email sturen naar daktuin@zinco.nl.


Subsidieregeling groene daken

Bent u een ondernemer en zoekt u binnen uw bedrijf altijd naar de beste oplossingen die zo min mogelijk belastend zijn voor het milieu? Via de MIA kunt u tot 36 procent van de investeringskosten voor een milieuvriendelijke investering aftrekken van de fiscale winst aanvullend op de reguliere afschrijving en met de Vamil kunt u zelf bepalen wanneer u deze investeringskosten afschrijft. Dat levert u een liquiditeit- en rentevoordeel op.

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
 • Groenonderhoud

  tuin

  Wellicht hebt u als Vereniging van Eigenaren een stuk eigen grond met een gemeenschappelijke tuin, een binnentuin of een daktuin. Het onderhouden van het gezamenlijke groen is vaak een behoorlijke inspanning voor de bewoners.

 • De Dakdokters geven de stad haar schone longen terug

  dak

  “De Amsterdamse daken zijn ziek.” Dat hebben De Dakdokters geconstateerd. “Het zijn de verteerde rokerslongen van de stad.”

 • Subsidies: waar je als VvE van kunt profiteren

  subsidies

  Ondanks dat er veel subsidie's verdwenen zijn, valt er voor VvE’s nog genoeg te halen, zowel landelijk als regionaal. Zo heeft menig gemeente geld gereserveerd voor duurzame investeringen op het gebied van energieneutraal wonen.

 • Nederland subsidieland!

  subsidies

  Het besef dat het verstandig is je appartementsgebouw te verduurzamen, groeit bij veel VvE's. We merken echter dat het vaak niet duidelijk is hoe je dit het beste kunt aanpakken en wat de mogelijkheden zijn. Wij helpen je graag op weg.

 • Subsidieregeling verwijderen asbestdaken

  subsidies

  De Subsidieregeling verwijderen asbestdaken richt zich op particulieren

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam