Groendak op uw woning

Een onderhoudsarm groendak dat zichzelf in stand houdt en slechts minimaal onderhoud nodig heeft is op nagenoeg ieder dak mogelijk.

Geplaatst door: ZinCo Benelux B.V.

Een groendak op uw woning, aanbouw of garage?

Een onderhoudsarm groendak dat zichzelf in stand houdt en slechts minimaal onderhoud nodig heeft is op nagenoeg ieder dak mogelijk. De talrijke ecologische en economische voordelen leiden tot de conclusie: dakbegroening loont!


Is uw dak voorzien van een ballastlaag van grind? Dan is een groendak zeker mogelijk. Heeft uw dak geen ballastlaag, dan kan een constructeur voor u uitzoeken wat de maximale dakbelasting mag zijn. Een ZinCo groendak is mogelijk op elk dak dat minimaal 65 kg/m² kan dragen.


Om er zeker van te zijn dat u een duurzaam groendak krijgt waarvan u jaren kunt genieten, raden wij u aan om contact op te nemen met onze ervaren daktuinhoveniers. Voor de contactgegevens van een verwerker bij u in de buurt kunt u bellen met 020 667 4852 of een email sturen naar daktuin@zinco.nl.


Subsidieregeling groene daken

Bent u een ondernemer en zoekt u binnen uw bedrijf altijd naar de beste oplossingen die zo min mogelijk belastend zijn voor het milieu? Via de MIA kunt u tot 36 procent van de investeringskosten voor een milieuvriendelijke investering aftrekken van de fiscale winst aanvullend op de reguliere afschrijving en met de Vamil kunt u zelf bepalen wanneer u deze investeringskosten afschrijft. Dat levert u een liquiditeit- en rentevoordeel op.

Bedrijvengids Geplaatst door
ZinCo Benelux B.V.

ZinCo Benelux B.V.

Postbus 9092, 1006 AB  Amsterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.