Lightway Crystal-serie

Lightway Crystal Daglichtbuizen. Een koepel van Boheems kristal, een vaste spiegelbuis (met opgedampt zilver en silicium)

Geplaatst door: Lightway Nederland

Lightway Crystal Serie: de daglicht buis met duurzame kristallen koepel

Lightway Crystal Daglichtbuizen. Een koepel van Boheems kristal, een vaste spiegelbuis (met opgedampt zilver en silicium) en een licht diffuser van natrium-kaliumglas. De Crystal serie bestaat uit vier modellen:

Lightway Crystal 200 HP Ø 15cm

Geschikt voor het verlichten van kleine ruimtes, zoals een toilet of waar men gewoonlijk doorheen loopt, een corridor, kleine entree en kastruimte. Zelfs tijdens de bewolkte wintermaanden brengt de 200HP voldoende licht binnen voor ruimtelijke oriëntatie onder half bewolkte omstandigheden.

Lightway Crystal 300 HP Ø 22cm

Geschikt voor het verlichten van halruimtes, badkamers, toiletten en bergruimtes. In de keuken kan de HP300 uitstekend worden toegepast om het aanrecht of werkblad te verlichten met daglicht. Ze voorzien in voldoende daglicht, ook tijdens bewolkte winterdagen.

Lightway Crystal 400 HP Ø 32cm

Geschikt voor het verlichten van een donkere hoek in de woonkamer of een uitbouw, grotere halruimtes of traphallen en toiletten en badkamers. Ook is dit model goed voor het brengen van voldoende daglicht voor werk- en leesplekken, boven bureaus, de eettafel of de bank.

Lightway Crystal 600 HP Ø 52cm

De Lightway Crystal serie is uitgebreid met een nog grotere versie, de Lightway Crystal 600HP met een diameter van 52cm. Dit model geeft een enorme hoeveelheid daglicht voor grotere ruimtes en grotere trappenhuizen waarbij het daglicht verder naar beneden dient te stralen. Ook in de winter hoeft het licht niet aan overdag. Ook geschikt voor grote vertrekken in particuliere woningen. De Lightway 600 is ook zeer efficiënt voor lange afstandsbuizen, tot wel 20 meter van de koepel.

Lightway Silver serie

En Lightway gaat verder. Wilt u nog meer lichtopbrengst is grote ruimtes, kantoren, fabrieken en magazijnen, kijkt u dan eens bij de Lightway Silver serie met onder meer een van de grootste diameters in de markt.
Optimaal geïsoleerd met Blue Performance
Daarmee heeft Lightway de enige daglichtbuis in de markt zonder koudebrug

Dankzij de innovatie van het isolatie-element (Blue Performance) met dubbel (type 0.6) of tripel (type 0.4) HR+ glas wordt de lichtbuis volledig luchtdicht geïntegreerd in de dak- of muurisolatie en vormt een hermetische afscheiding tussen warm en koud in en rond de daglichtbuis. De Blue Performance bestaat uit een Blauwplaat (polystyreen XPS) isolatieplaat waarin een dubbele (of driedubbele) glasplaat (HR+) luchtdicht is gemonteerd en aan beide zijden van het glas een stuk van de daglichtbuis, waaraan de rest van het daglichtsysteem kan worden gemonteerd.


Accessoires


Tevens levert Lightway diverse accessoires zoals LED armaturen voor in de daglichtbuis, zodat deze ook als avondverlichting kan worden gebruikt en elektrisch bedienbare dimmers (ter verduistering).

Gratis daglichtadvies van Lightway!

Vraag om een gratis daglichtadvies om een goed beeld te krijgen van de daglichtopbrengst in uw situatie. We helpen u graag vrijblijvend bij het uitzoeken van de juiste daglichtsystemen voor uw situatie en daglichtwensen.

Bedrijvengids Geplaatst door
Lightway Nederland

Lightway Nederland

Dr. Welfferweg 21 B, 3615 AK  Westbroek

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.