Ontwikkeling Eurosafe Solutions door overname Intersafe Valbeveiligingssystemen

Eurosafe Solutions heefy de afdeling installatie, inspectie en onderhoud van permanente valbeveiligingssystemen van Intersafe overgenomen.

Gepubliceerd: 11 juni 2013

Eurosafe Solutions directeur Mark van Buiten: 'Door de overname van de afdeling permanente valbeveiliging van Intersafe kan er een nog breder totaalpakket aangeboden worden bij onze klanten. De kennis van beide bedrijven samen vormt een sterke aanvulling voor de klant. De goede samenwerking zorgt voor veel energie en nieuwe ideeën, dit willen we de klant graag laten ervaren. Dankzij de samenwerking zien we ook een uitbreiding met nieuwe leveranciers, nieuwe merken en producten. Daardoor zijn we een partij waar klanten voor een nog breder pakket van veiligheid bij ons terecht kunnen.'

De overname is een grote stap in de groei en verbreding van Eurosafe Solutions. Na de overname is Eurosafe Solutions de preferred supplier op het gebied van permanente valbeveiliging en toegang op hoogte, voor de relaties van Intersafe. Intersafe en Eurosafe Solutions sluiten goed op elkaar aan. Eurosafe Solutions geeft invulling aan een veilige werkplek en omgeving door het aanbrengen van de voorzieningen. Intersafe voorziet in kennis en expertise op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen.

Yves Pétin, CEO Intersafe: 'De strategische focus van Intersafe ligt op verkoop, services en onderhoud van hoogwaardige persoonlijke beschermingsmiddelen. Binnen het gebied 'Veilig werken op hoogte' ligt deze op de verdere groei van pbm-middelen, verkooptrainingen en onderhoud. Deze ontwikkeling zorgt ervoor dat Intersafe haar expertise op het gebied van valbeveiligingsmiddelen kan uitbouwen om haar klanten optimaal te ontzorgen.'

Meer informatie: www.eurosafesolutions.com

Publicatiedatum: 30 mei 2013

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Kennisbank Gerelateerd
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.