Zonnepanelen reinigen

Diverse studies hebben aangetoond dat het niet regelmatig reinigen van uw zonnepanelen het rendementsverlies op uw energie kan oplopen tot 20% per jaar.

Geplaatst door: ks-diensten

Zonnepanelen schoonmaken

Voor een optimaal rendement dient u jaarlijks uw zonnepanelen te laten schoonmaken.
Diverse studies hebben aangetoond dat het niet regelmatig reinigen van uw zonnepanelen het rendementsverlies op uw energiekosten kan oplopen tot 20% per jaar.

K&S Diensten zorgt daarom graag voor het schoonmaakonderhoud van uw zonnepanelen en dit doen wij op een professionele betaalbare manier.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan !

K&S Diensten maakt gebruik van de telescopische wassystemen waarmee ze de panelen vanaf de grond tot 15 mtr. hoogte kunnen bereiken. Voor panelen op grotere hoogtes maken wij gebruik van hoogwerkers.

De machines zijn voorzien van ultra zachte borstels en osmose water waardoor uw zonnepanelen op een veilige verantwoorde en milieu vriendelijke manier worden gereinigd.

Osmosewater

Osmosewater is water dat ontdaan is van alle mineralen, metalen en bacteriën die in leidingwater aanwezig zijn. Het water in dit stadium heeft een zeer sterk reinigend vermogen waardoor zeep en andere schoonmaakmiddelen overbodig worden. Het gereinigde oppervlak droogt streeploos op waardoor na-drogen niet meer nodig is.

Voordelen zonnepanelen schoonmaken

- Uw panelen presteren optimaal door een goede reiniging.
- Er wordt gereinigd zonder chemicaliën, alleen met osmose water.
- Geen beschadiging aan uw panelen.
- Geen "valgevaar" door zelf op uw dak te klimmen.
- Minder kans op hotspots (vuil inbranden door de zon waardoor blijvende schade).
- Langere levensduur van uw zonnepanelen.

K&S Diensten adviseert om uw panelen in het vroege voorjaar te laten reinigen en ook na de zomermaanden. Indien u een abonnement afsluit voor 2 x per jaar dan ontvangt u een korting van 20%. Start dus vandaag nog met meer energie besparen!

Bedrijvengids Geplaatst door
ks-diensten

ks-diensten

Splijtbakweg 98, 1333 HJ  Almere

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.