Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Aanpassingen GW-serie

01 februari 2018
Vragen vanuit de markt hebben geleid tot aanpassing van de behuizing van de GW-serie. De GW10 is als eerste aan de beurt, waarna de rest van de GW’s volgt.
LEES VERDER

Extra aansluitmogelijkheden

Vragen vanuit de markt hebben geleid tot aanpassing van de behuizing van de GW-serie. De GW10 is als eerste aan de beurt, waarna de rest van de GW’s volgt. Met de extra wartelgaten zijn er meer aansluitmogelijkheden. Door het veranderen van de ontluchtingsplug positie, kunnen de GW-motorreductoren nog beter worden toegepast in zeer koude omstandigheden.

 

Oude situatie
1 = MPB aansluiting

2 = Oude positie ontluchtingsplug

 

Nieuwe situatie
1 = Mogelijkheid tot 2 extra M20-wartels

2 = Nieuwe positie ontluchtingsplug

 


TU Delft is geselecteerd voor de competitie Solar Decathlon Europe 2014

Met het project Prêt-à-Loger is het team van de TU Delft geselecteerd voor de competitie Solar Decathlon Europe 2014, dat deze zomer in Parijs gehouden wordt. De Solar Decathlon is een wereldwijde competitie, waarbij het ontwerpen en bouwen van een energie onafhankelijk zonnehuis centraal staat.

Nederlandse huizen transformeren in duurzame zonnehuizen
Het team van de TU Delft hoopt dit jaar hoge ogen te gaan gooien met hun idee, waarbij Nederlandse rijtjeshuizen uit de jaren zestig worden getransformeerd in duurzame zonnehuizen.
Door gebruik te maken van een “tweede huid” of “glazen schil” ondergaat een bestaand typisch Hollands rijtjeshuis een metamorfose, waardoor het huis een duurzame toekomst krijgt en bestaande karakter behouden blijft.

Aandrijftechniek voor een duurzame toekomst
De glazen schil bestaat bijna volledig uit PV zonnecellen en om een comfortabel binnenklimaat te garanderen is deze voorzien van een doorlopend nokluchting- en een gevelluchtingsysteem. De gevelluchting met PV zonnecellen, kan in dezelfde hoek worden gebracht als het dak, waardoor er zoveel mogelijk zonne-energie kan worden opgewekt. Samen met de constructeurs engineerde De Gier Drive Systems de aandrijftechniek voor dit bestaande huis met een duurzame toekomst.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

De Gier drive systems
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES