Energie Collectief

Energiekosten besparen zonder werk en elk jaar weer de beste prijs omdat ons collectief niet gebonden is aan 1 leverancier. Bespaar gem. tussen de 15 en 25%

Geplaatst door:

Energie collectief Appartement en Eigenaar

Wij werken voor dit aanbod samen met de enige onafhankelijke energie partij van Nederland die echt probeert voor u kosten te besparen. Dus geen lege huls of verstopte vergoedingen maar open en transparant waarbij de gratis energiescan u vooraf precies vertelt hoeveel u gaat besparen. Wij bedienen Vereniging van Eigenaren vanuit ons collectief: VvE Energie. Wij bedienen vanuit dit collectief op dit moment ruim 400 VvE’s in heel Nederland. Voor deze VvE’s realiseren wij doorlopend kostenbesparingen op het gebied van:

1. Leveringscontracten;
2. Netwerkkosten;
3. Energiebelasting;
4. Meetcontracten;
5. Fouten in contracten/facturen.

Onze uitgangspunten zijn:

1. Doorlopende inkoopbesparing realiseren, zonder dat men van leverancier wisselt;
2. Maximale ontzorging van de beheermaatschappij;
3. Wij zijn het directe aanspreekpunt voor alle energie gerelateerde vragen (wij zijn de klantenservice);
4. Proactief attenderen op additionele besparingsmogelijkheden;
5. Geheel kosteloze en vrijblijvende energiescans;
6. Geheel onafhankelijk.

Onze service wordt gemiddeld met een 9,3 gewaardeerd (uit 141 beoordelingen). Dat is ook de reden dat o.a. de volgende VvE beheerders u zijn voorgegaan: VvE Metea, Actys VvE Beheer, Twinss VvE, Munnik VvE Beheer, Vadesa, enz. Bespaar tot 25% op het elektratarief en tot 15% op het gastarief en betaal nooit meer vastrecht. Gemiddeld gezien realiseert VvE Energie de volgende nettobesparingen op jaarbasis:

Type VvE

Kleine VvE-aansluiting

Jaarverbruik:
tot 30.000 kWh
tot 10.000 m3 gas
€ 500,- (excl. BTW)

Middelgrote VvE-aansluiting

tot 75.000 kWh
tot 30.000 m3 gas
€ 1.250,- (excl. BTW)

Grote VvE-aansluiting

vanaf 75.000 kWh
vanaf 30.000 m3 gas
Gemiddelde besparing:
€ 2.000,- (excl. BTW)

Verdienmodel –

VvE Energie is volledig onafhankelijk. Wij worden enkel betaald door de VvE, nooit door de leverancier. Onze vergoeding is een vast bedrag per maand, afhankelijk van het verbruik en de grootte van de aansluiting (excl. BTW):

Collectief Aansluitwaarde Verbruik

Maandelijkse fee klant VvE Energie

≤ 3x80A en ≤ G25
> 20.000 kWh of > 10.000 m3 gas
€ 7,00
per aansluiting

> 3x80A en > G25
≤ 250.000 kWh of ≤ 150.000 m3 gas
€ 25,00
per aansluiting

> 3x80A en > G25
> 250.000 kWh of > 150.000 m3 gas
€ 40,00
per aansluiting

Deze vergoeding wordt door de destbetreffende leverancier opgeteld bij het voorschotbedrag. Iedere maand wordt deze één-op-één aan VvE Energie doorbetaald. Zo hoeft er geen aparte factuur aan ons te worden voldaan.
In sommige gevallen geven wij een korting op de standaardvergoeding in verband met een bescheiden verbruik o.i.d.
Over besparingen op netwerkkosten, energiebelasting en fouten in contracten/facturen vragen wij een éénmalige vergoeding van 1/3e van de besparing over het 1e jaar + eventuele teruggave.

Werkwijze

Wij bieden potentiele deelnemers een op maat gesnedenen energiescan aan. Hierin maken inzichtelijk welke netto besparing er gerealiseerd kan worden. Deze scans zijn altijd geheel vrijblijvend en kosteloos. Indien een klant geintresseerd is om deel te namen aan het collectief, dan hoeft u (of de beheerder) enkel een email terug te sturen dat graag een gratis energiescan wilt en wij regelen vanaf daar alles vrijblijvend voor u. Pas als u onze offerte accepteerd en wij een ondertekend deelnameformulier hebben ontvangen, nemen wij de aansluiting in beheer en zijn wij het directe aanspreekpunt voor alle energiegerelateerde vragen.

 

Vraag nu via ons collectief direct de gratis energiescan aan.

Bedrijvengids Geplaatst door
Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.