..........
shadow_fix

Grip op energieverbruik

Nieuwe intelligente meters van Conrad.nl helpen gebruikers hun energieverbruik te meten, te begrijpen en terug te dringen.

Grip op energieverbruik met nieuwe intelligente energiemeters

De multifunctionele, intelligente Voltcraft-meters registreren vele energiegegevens en sturen deze via bluetooth naar smartphone en tablet.

Conrad.nl introduceert zijn eigen lijn van intelligente energiemeters van het eigen merk Voltcraft, waarmee gebruikers het energieverbruik van aangesloten apparaten kunnen meten. Deze Voltcraft Smart Energy Meters (SEM) kunnen via een gratis app (beschikbaar voor iOS en Android) met een smartphone of tablet worden bediend en geraadpleegd. Op basis van deze informatie kunnen gebruikers apparaten met het hoogste energieverbruik identificeren en zo de energiekosten terugdringen.

De Voltcraft Smart Energy-meters van Conrad worden eenvoudig tussen het stopcontact en het betreffende apparaat geplaatst, waarna het energieverbruik wordt geregistreerd. De meter heeft een opslagcapaciteit van 90 dagen en de gegevens worden via een bluetooth 4.0-interface naar de app op de smartphone of tablet gestuurd. De meetcapaciteit bedraagt 0,23 W tot 3680 W, waarbij de netspanning, stroomverbruik, vermogensopname, vermogensfactor, frequentie, verbruikte energie en energiekosten worden geregistreerd. De gegevens worden in een intuïtief en gebruiksvriendelijk formaat weergegeven via de app op smartphone of tablet.

In combinatie met de app kunnen de Vollcraft Smart Energy Meters bovendien worden gebruikt als schakelbaar stopcontact met timer-functie, en bieden extra functies als in- en uitschakelen, tijdschakelaars en programmeerbare overbelastingsbeveiliging (uitschakelfunctie of alarm).

“Een zo laag mogelijk energieverbruik in huis is goed voor het milieu en voor de portemonnee van de gebruiker”, aldus Frank de Groot (Managing Director van Conrad). “Met onze intelligente Voltcraft-meters krijgen gebruikers op eenvoudige wijze grip op hun eigen energieverbruik. De grafische weergave in de app maakt een ieder bewust van zijn verbruik. Meten is immers weten.”

Voor meer (technische) informatie over Voltcraft Smart Energy: http://conr.nl/SEM

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Conrad Electronic Nederland

www.conrad.nl bekijk bedrijfsprofiel

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam