Installeren

Breijer Projecten ontwerpt, installeert en onderhoudt klimaatinstallaties en elektrotechnische installaties.

Compleet ontwerp en installatie

Breijer Projecten ontwerpt, installeert en onderhoudt klimaatinstallaties en elektrotechnische installaties. Ook als het gaat om geavanceerde technieken als warmte- en koudeopslag, betonkernactivering of gebouwbeheersystemen. Samen met Technisch Beheer biedt Breijer Projecten een compleet pakket diensten op het gebied van elektrotechniek en werktuigbouwkunde (E&W). Onze specialisaties zijn afzonderlijk inzetbaar, maar ook multidisciplinair.

Klimaatinstallaties

Breijer Projecten is specialist in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van klimaatinstallaties. We zijn actief in vele markten en sectoren en het kennisgebied bestrijkt zowel de zakelijke markt als de overheden. We opereren gezamenlijk met landelijke adviseurs en instanties en spelen een belangrijke rol in bouwteams van multifunctionele projecten.

Advies en ontwerp

Breijer Projecten werkt samen met veel belangrijke adviesbureaus. Daarnaast hebben we ook zelf de expertise in huis om u al vanaf de adviesfase bij te staan. We doen namelijk alles op het gebied van klimaatinstallaties: advies, ontwerp, installatie, onderhoud en beheer. Daarbij letten wij op energiebesparende mogelijkheden zoals betonkernactivering, wat eveneens zorgt voor een uiterst aangenaam binnenklimaat. Onze adviseurs berekenen graag voor u de investeringskosten, de energiebesparing en de terugverdientijd.

Elektrotechnische installaties

Breijer Projecten ontwerpt, onderhoudt en legt eveneens elektrotechnische installaties aan. De meet-, inspectie- en keuringswerkzaamheden aan de installaties worden door bevoegde medewerkers uitgevoerd in de vorm van een eenmalig contract of een jaarlijks onderhoudscontract.

Bedrijvengids Geplaatst door
Breijer Ventilatietechniek B.V.

Breijer Ventilatietechniek B.V.

Geyssendorfferweg 5, 3088 GJ  ROTTERDAM

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.