Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Hoe veilig is uw entree?

01 februari 2018
Uw appartementencomplex is waardevol. Dan houd je graag een oogje in het zeil, met de slimste alles-in-één oplossing voor camerabeveiliging 'in de cloud'.
LEES VERDER

Asint cameramanager

Door uw beelden online op te slaan en uw camera's te beheren 'in de cloud', heeft u altijd en overal toegang tot uw camerabeveiliging. Uw gebouw hebt u altijd in beeld! Waar u ook bent; thuis, onderweg of op vakantie, met Asint cameramanager wordt u 24/7 in de gelegenheid gesteld om een kijkje te nemen in uw locatie.

Hoe werkt het?

U logt simpelweg in met uw gebruikersnaam en wachtwoord waarna u toegang krijgt tot het beveiligde gedeelte ven uw account. Hoge resolutie IP-camera's voorzien u van een scherp beeld. Deze beelden worden live gestreamd. U verhoogt de veiligheid van uw gebouw doordat u met de Asint cameramanager toezicht kan houden waar u ook bent. Met de speciaal ontwikkelde applicatie kunt u de beelden met één klik volgen op uw PC, laptop, tablet of smartphone.

Kosten

Er is een eenmalige investering in de camera zelf; vanaf € 495,00 exl montage en btw. De Asint cameramanager hebt u al voor slechts € 9,95 per maand per camera exl btw.

Voordelen Asint cameramanager

- Uw ogen op alles wat belangrijk is: altijd en overal
- Slimme alarmering wanneer mensen of objecten zijn gedetecteerd
- Een gemakkelijk te gebruiken & betaalbare beveiligingsoplossing

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Asint Security Systems B.V.
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES