Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

S2 safe & secure

01 februari 2018
Alle S2 producten dienen een meerwaarde te zijn voor iedere speler in de bouwkolom. Omdat wij geloven in de kracht en kwaliteit van onze producten.
LEES VERDER

Het garantie concept

2 jaar productgarantie
(Easy2Select GOED)
2 jaar garantie op het probleemloos functioneren van de hang- en sluitwerkproducten van S2. Garantie geeft recht op het gratis vervangen van het product of onderdeel conform de garantiebepaling.

6 jaar functionaliteitsgarantie

(Easy2Select BETER/BEST)
6 jaar garantie op probleemloos en klachtenvrij functioneren van deuren en ramen die voorzien zijn van S2 hang- en sluitwerk. Bekijk hier de voorwaarden.

Service en onderhoud
Met S2 Total Secure heeft u de zekerheid dat uw hang- en sluitwerk altijd optimaal functioneert. Kiest u voor een service- en onderhoudscontract, dan wordt uw hang- en sluitwerk ook nog een vakkundig onderhouden. Hierbij heeft u de keuze het onderhoud zelf te faciliteren of Themans neemt het onderhoud van u over.

Heeft u een service- en onderhoudscontract afgesloten? Dan kunt u tevens gebruik maken van:

- sleutel- & cilinderservice
- levensloop- & upgradeservice
- inbraakpreventie

Easy2Select presets
De producten van S2 safe & secure zijn gecategoriseerd onder de Easy2Select presets: GOED, BETER, BEST. Hiermee kunt u eenvoudig zien welke producten binnen de functionaliteitsgarantie vallen, dit zijn de producten BETER of BEST. De Easy2Select presets maken onderdeel uit van de bestekservice, aan de hand van de Easy2Select presets kunt u op basis van de selectie GOED, BETER, BEST uw bestek samenstellen.

Heeft u een vraag over het S2 Total Secure concept of wilt u gebruik maken van deze aanvullende garantieservice? Neem dan contact met ons op.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Themans Hang- en Sluitwerk BV
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES