solarlux prijs

Het schuifsysteem cero van Solarlux werd met hoogste designprijs onderscheiden:de iF gold award.

Geplaatst door: Solarlux

iF gold award voor cero!

De hoogste onderscheiding voor buitengewoon design: Solarlux ontving voor het nieuwe schuifsysteem cero de felbegeerde „iF gold award“. Samen met aantoonde internationale ondernemingen als Apple, Audi, BMW en Samsung stond Solarlux als de gerenommeerde specialist in glazen geveloplossingen op het podium om de award in ontvangst te nemen.

De beoordeling van de jury

„Door dit volledig nieuwe ontwerpidee voor een schuifpui met nagenoeg alleen maar glas en bijna onzichtbare profielen is een nieuwe esthetica voor architectonische ontwerp voor ramen ontstaan: het onderste deel van het smalle profiel en de rails zijn verzonken in de vloer, zodat een gesloten schuifpui zelfs open lijkt. Daarnaast zijn de functionaliteit en de bedieningsmogelijkheden perfect uitgevoerd: fascinerend!“

 

Op de feestelijke iF design award night op 27 februari 2015 in de ´BMW Welt´ in München werd de gouden Award persoonlijk aan het Solarlux Team overhandigd. „Traditioneel handelen kunnen velen. Solarlux is anders. Wij denken nieuw en tonen dat in ons productdesign, onze marketingactiviteiten en communicatie. Creatief denken zit in de genen van de Solarlux medewerkers en dat koesteren wij”, aldus Stefan Holtgreife. De 39-jarige directeur van Solarlux begon 14 jaar geleden zijn loopbaan in het familiebedrijf dat zijn vader 32 jaar geleden opgericht heeft en nu ruim 600 medewerkers wereldwijd telt. „De iF gold award is voor ons een heel bijzondere erkenning voor onze prestaties en bevestigt dat wij op de juiste weg zijn. Wij zijn er ontzettend blij mee en vieren dit succes met het hele Solarlux-team“, vertelt Stefan Holtgreife.

Door het hoge designniveau van de deelnemende projecten wordt de onderscheiding met een iF design award bijzonder gewaardeerd. Meer dan 5000 inzendingen van wereldwijd topdesign dongen mee aan deze prestigieuze prijs.

Bedrijvengids Geplaatst door
Solarlux

Solarlux

marie Curiestraat 2, 7442 DP  Nijverdal

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.