Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Toegangsbeheersysteem

01 februari 2018
Ansa-e combineert rvs deurbeslag met intelligente software, waardoor een standaard deurkruk verandert in een hoogwaardig toegangsbeheersysteem voor zowel zakelijk als particulier gebruik.
LEES VERDER

Dit alles zonder ook maar iets in te leveren op design en veiligheid. Het concept is volledig aan te passen aan de wensen en behoeften van de eindgebruiker.

Het concept bestaat in de basis uit rvs veiligheidsbeslag (SKG*** en PKVW) en een zelfvergrendelend elektromechanisch (veiligheids)slot. In het deurbeslag is een elektronisch gedeelte geïntegreerd welke het slot aanstuurt, de koppeling wordt dus in het slot gemaakt en niet in het garnituur. Dit resulteert in een elektronisch veiligheidsbeslag dat niet inlevert op de belangrijke mechanische eigenschappen.

Op gebied van veiligheid voldoet Ansa-e aan de volgende normeringen:
- SKG*** en PKVW (i.c.m. de meerpuntssluiting);
- NEN-EN 1906 klasse 4;
- NEN-EN179 voor anti-paniekdeuren;
- digitale communicatie is AES128 versleuteld.

Eigenschappen:
- zelfvergrendelend;
- instelbare openingstijd;
- uitgevoerd met paniekfunctie aan de binnenzijde;
- altijd mechanisch (met de sleutel) te bedienen;
- toepasbaar op alle type buiten- en binnendeuren in hout, aluminium, staal en kunststof;
- modulair opgebouwd;
- eenvoudig in te stellen functionaliteiten;
- levensloopbestendig;
- het geheugen biedt ruimte aan maximaal 2.000 toegangsbadges.

Toepassingen

Standalone
De Standalone variant bestaat uit een draadloos elektromechanisch veiligheidsbeslag en insteekslot of meerpuntsslot. Het activeren en programmeren vindt plaats middels badges, kennis van software is hierbij niet nodig. Met behulp van de programmeerbadge wordt het slot geprogrammeerd en geactiveerd. Met de gebruikersbadge kan het slot bediend worden. Daarnaast is het slot te allen tijde te bedienen met een sleutel.

Basic
Ansa-e Basic bestaat uit een draadloos elektromechanisch veiligheidsbeslag en insteekslot of meerpuntsslot. Het activeren en programmeren vindt plaats middels badges, kennis van software is hierbij niet nodig. Met behulp van de programmeerbadge wordt het slot geprogrammeerd en geactiveerd. Met de gebruikersbadge kan het slot bediend worden. Daarnaast is het slot te allen tijde te bedienen met een sleutel.

Tevens kan er een draadloze koppeling gemaakt worden met de RF Hub Basic. Hiermee is een koppeling met bijvoorbeeld een intercom, camera of alarminstallatie mogelijk.

Advanced
De uitvoering Ansa-e Advanced bestaat uit een draadloos elektromechanisch veiligheidsbeslag en insteekslot of meerpuntsslot. Het activeren en programmeren vindt plaats middels de Ansa-e software. Met behulp van een draadloze communicatie tussen het slot en de RF Hub Advanced kan men het slot programmeren, activeren en beheren. Het slot wordt bediend met de gebruikersbadges. Deze zijn op afstand te programmeren en te beheren middels de RF Hub Advanced. Daarnaast is het slot te allen tijde te bedienen met een sleutel.

Ansa-e Advanced is ideaal om sluitplannen van meerdere gebouwen op verschillende locaties te beheren. Dit kan lokaal maar ook op afstand, hierbij maakt de software gebruik van de 'cloud'. Men hoeft dus niet meer naar de locatie om alle gebruikersbadges te programmeren. Dit kan allemaal op een vaste locatie vanaf de pc.

Kijk voor meer informatie op de website.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Themans Hang- en Sluitwerk BV
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES