Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Voorkom valpartijen

01 januari 2018

Valpartijen door uitglijden komen steeds vaker voor. Het StaVeilig antislipsysteem kan uw bestaande tegels, natuursteen of beton duurzaam antislip maken. Door het maken van een microscopisch kleine structuur in de toplaag van de ondergrond cre?ert StaVeilig een veilige situatie in natte omstandigheden. Direct gebruiksklaar en eenvoudig in onderhoud.

 


LEES VERDER

Productomschrijving

In Nederland gebeuren jaarlijks ongeveer 23.000 ongelukken door uitglijden. Het StaVeilig antislipsysteem zorgt voor veiligheid van de woon- en werkomgeving en voor een veilige ondergrond in natte omstandigheden.

 

Het systeem
De StaVeilig antislipbehandeling maakt met behulp van een vloeistof microscopisch kleine groefjes in de toplaag van een bestaande steenachtige ondergrond. In natte toestand kan het water weg onder de schoenzool of voet waardoor er meer grip ontstaat en men niet meer kan uitglijden. Het systeem kan alleen worden toegepast op tegels, natuursteen en beton, omdat de vloeistof een etsende werking heeft.

 

Toepasbaarheid
Het StaVeilig antislipsysteem is onder andere toepasbaar in badkamers, keukens en sanitaire ruimtes, zwembaden, entrees, betongalerijen en trappen, winkelcentra, stations en parkeergarages. Vraag advies als u twijfelt of het systeem bij u toepasbaar is.

 

De praktijk
Voordat StaVeilig met de antislipbehandeling begint verrichten ze een stroefheidmeting. Vervolgens reinigen zij de vloer zeer grondig. Hierbij worden professionele  reinigingsmiddelen gebruikt. Daarna wordt de antislipvloeistof aangebracht. Afhankelijk van de soort ondergrond en de te bereiken stroefheid is de inwerktijd 1½ tot 3 uur. Hierna wordt de vloer nogmaals grondig gereinigd. De vloer is hierna direct te gebruiken. Tot slot verricht StaVeilig weer een stroefheidmeting. De opdrachtgever ontvangt desgewenst een rapportage van deze metingen. Gebruikers ondervinden geen overlast tijdens het aanbrengen van het systeem. De uitvoering geschiedt in onderling overleg en in de regel op korte termijn.

 

Onderhoud
De StaVeilig antislipbehandeling maakt geen structuur op de vloer. De vloer vervuilt dus minder snel dan bij een coating of een antisliptegel. Onderhoud met een goed  reinigingsmiddel en de juiste methodiek is voldoende om de vloer schoon en stroef te houden.

 

Garantie
Professionals brengen het systeem aan op de vloer. Door de combinatie van de unieke vloeistof en de deskundigheid van de medewerkers kan StaVeilig een ongebruikelijk lange garantietermijn geven. Op badkamers in de privé-sfeer 10 jaar en op andere vloeren minimaal 5 jaar.

 

Test
Natuurlijk komt StaVeilig graag bij u langs om ter plekke de toepasbaarheid van het systeem te demonstreren. Als u dit wenst kunnen zij direct een proefstuk maken, zodat u het resultaat van de behandeling in de praktijk kunt zien en voelen.

 

Het StaVeilig antislipsysteem samengevat
• Binnen en buiten toepasbaar op bestaande steenachtige ondergronden
• Het resultaat is nagenoeg onzichtbaar
• Na de behandeling is de vloer direct gebruiksklaar
• Minimale overlast bij het aanbrengen
• De behandeling is geen coating of verf en is dus niet in kleur te verkrijgen
• Door het ontbreken van structuur eenvoudig in onderhoud
• Lange garantietermijn, minimaal 5 jaar
• Concurrerende prijsstelling
• Het systeem is niet milieubelastend.

 

Het StaVeilig antislipsysteem is onder andere toepasbaar op badkamervloeren (privé of in het kader van de WMO). Daarnaast ook op:
Tegelvloeren:
Zwembaden en sauna’s
(Bedrijfs)Keukens
Entrees
Sanitaire ruimtes
Bedrijfsruimtes

 

Beton:
Prefab betongalerijen en trappenhuizen
Parkeergarages en productieruimten

 

Natuursteen:
Entrees binnen en buiten
Badkamers

 

Richtprijzen
Badkamervloer tot 6 m² € 195,-
Badkamervloer 6-10 m² € 225,-
Vloeren vanaf 10 m² € 21,50 per m² en afhankelijk van het vloeroppervlak tot € 11,50 per m²
Prijzen zijn exclusief 19% BTW

Bedrijfsprofiel / Visie

StaVeilig Nederland BV is een jong bedrijf op het gebied van het antislip maken van stenen vloeren. StaVeilig wil uw partner zijn in vloerveiligheid. Dit willen zij bereiken door snel, goed en klantgericht te werken.


De ervaring in het antislip maken van vloeren is in de afgelopen 10 jaar opgebouwd in deze branche. Door de opgebouwde deskundigheid en het blijvende enthousiasme voor de bedrijfstak is StaVeilig in staat een product te leveren met een zeer hoge kwaliteit. Zij streven naar een snelle dienstverlening zowel in informatievoorziening als in de uitvoering.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

StaVeilig
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES