bouw totaalconcept

BASF heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot toonaangevend toeleverancier van producten voor de bouw. Sinds kort vinden alle producten voor nieuwbouw,

Geplaatst door: BASF Nederland

BASF en Master Builders Solutions

Master Builders Solutions van BASF staat voor ruim honderd jaar ervaring binnen de bouw en de bouwchemie en in totaal ruim dertig productgroepen. Peter Michels, head of marketing van BASF Construction Chemicals verwoordt het als volgt: “Met Master Builders Solutions bieden wij een totaalconcept voor de bouw waarin het vakmanschap van onze divisie is verbonden met de competenties van BASF”.

Meesterlijk in kwaliteit
De hoge eisen die BASF stelt aan producten en oplossingen is zichtbaar in een brede range aan producten, variërend van hulpstoffen tot complete bouwsystemen. Meer dan honderd jaar ervaring in bouw en chemie, een mondiaal opererende R&D en lokaal deskundige adviseurs vormen letterlijk de basis voor de producten en de dienstverlening. Met Master Builders Solutions is BASF een belangrijke partner voor zowel projectontwikkelaars, opdrachtgevers, bouwbedrijven, betonindustrie en betonreparatiebedrijven. Met een breed aanbod vloersystemen geniet BASF bovendien bekendheid binnen industrie en woningbouw. Decoratief, waterdicht of bestendig tegen vuur of chemicaliën? Met Master Builders Solutions van BASF zijn hoogwaardige oplossingen altijd gegarandeerd.

Master Builders Solutions van BASF

Oplossingen voor beton
Betonreparatie MasterEmaco
Betonbescherming MasterProtect
Betonindustrie MasterGlenium
Waterafdichting MasterSeal
Tunnelbouw MasterInject en MasterRoc

Vloersystemen
Decoratieve vloersystemen MasterTop
Balkon- en Galerijvloeren MasterTop
Industriële vloeren Ucrete en MasterTop
Vloeren voor bedrijven in de voeding Ucrete en MasterTop
Vloeren voor bedrijven in de chemie Ucrete en MasterTop
Parkeergarage vloeren MasterSeal Traffic

U wenst meer informatie over Master Builders Solutions?
Bezoek www.master-builders-solutions.basf.nl of bel met het kantoor in Oosterhout, tel. 0162-47 66 60. U wordt daarna in contact gebracht met een van de specialisten.

 

 

 


Vanuit Oosterhout wordt de Nederlandse markt bediend met dit brede assortiment aan producten.
“We richten ons daarbij op opdrachtgevers, architecten en voorschrijvende marktpartijen, woningcorporaties inclusief VVE’s, aannemers en uiteraard de gespecialiseerde verwerkers van onze balkon-en galerijvloer systemen. Die laatste groep, de Preferred Applicators, voorzien wij niet alleen van producten, maar ook van advies en opleiding.

Bij opdrachtgevers, architecten, adviesbureaus, vastgoedbeheerders en aannemers ligt de nadruk meer op naamsbekendheid voor onze systemen. Met name de veelzijdigheid, mogelijkheden en de kwaliteit.”
De breedte van het assortiment maakt tevens de veelzijdigheid in toepassingen mogelijk.
Zo is een assortiment betonreparatiemortels, betonbescherming (lees coatings), waterdichtingssystemen en balkon-en galerijvloersystemen beschikbaar.

Dat wordt onder andere bewezen met de MasterTop® vloersystemen voor balkons en galerijen met het gepatenteerde MasterSeal-membraan, dat de basis vormt voor een lange levensduur.
Bij de ontwikkeling van onze systemen kijken we heel nadrukkelijk naar de totale lifecyclecost
wat impliceert dat het onderhoud gedurende een periode van tientallen jaren wordt meegerekend. Voor eigenaren van gebouwen is dat een belangrijk aspect. Aan de andere kant dienen onze producten ook snel te verwerken zijn, zodat bijvoorbeeld bij renovaties de overlsat voor de bewoner zo kort mogelijk is.
Dit realiseren we door snelle betonreparatiemortels alsmede sneluithardende vloersystemen te ontwikkelen.”

Binnen de MasterTop® balkon-en galerijvloersystemen zijn er systemen die vijftien minuten na applicatie regenvast zijn.
Daarnaast zijn er in deze serie balkonsystemen die scheurvorming in de ondergrondtot drie mm kunnen overbruggen. Deze zijn samengesteld op basis van polyurethaan, zijn geluiddempend en ondergrond uitvullend.
Tevens zijn decoratieve opties mogelijk en is het loopvlak voldoende anti-slip en dus veilig.
Een bijzonder systeem is de MASTERTOP 1255 OUTDOOR waarmee staand water op loopvlakken wordt voorkomen. Het vloersysteem is UV stabiel, vorstbestendig en een zeer geschikte decoratieve vloerafwerking.

Bedrijvengids Geplaatst door
BASF Nederland

BASF Nederland

Karolusstraat 2, 4903 RJ  Oosterhout

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.