Drempelhulpen

Drempelhulpen bieden een oplossing voor alle denkbare situaties om woningen en appartementen voor een rollator of rolstoel toegankelijk te maken.

Geplaatst door: HomeCare Innovation bv

Stelt u zich uw huis voor zonder lastige drempels die uw vrijheid beperken..

HomeCare Innovation levert een uniek drempelsysteem dat gemakkelijk te monteren, demonteren en hergebruiken is. Het Excellent Systems drempelsysteem bestaat uit losse delen die in elkaar te klikken zijn als een soort Lego. Het materiaal is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat het ook mogelijk is om een aanloopstrook te markeren voor mensen met beperkt zicht.

Naar gelang de situatie kan er gebruik worden gemaakt van twee verschillende hellingshoeken (1:6,7 – 1:13,3). Door de hellingtegels op maat af te zagen wordt de drempel zonder enig niveauverschil tegen een bestaande huisdrempel aangelegd. Naast de standaard rechte hellingen zijn er ook hoekhellingen waarmee een helling schuin genomen kan worden. Hierdoor is het niet nodig om loodrecht op een helling aan te sturen, zoals bij andere drempeloplossingen vaak het geval is. Dit biedt rolstoelgebruikers extra bewegingsvrijheid en is bovendien veiliger, omdat gebruikers niet aan de zijkanten van de drempeloplossing af kunnen vallen.

Bedrijvengids Geplaatst door
HomeCare Innovation bv

HomeCare Innovation bv

Venkelbaan 22, 2908 KE  CAPELLE AAN DE IJSSEL

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.