Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Drempelhulpen

01 februari 2018
Drempelhulpen bieden een oplossing voor alle denkbare situaties om woningen en appartementen voor een rollator of rolstoel toegankelijk te maken.
LEES VERDER

Stelt u zich uw huis voor zonder lastige drempels die uw vrijheid beperken..

HomeCare Innovation levert een uniek drempelsysteem dat gemakkelijk te monteren, demonteren en hergebruiken is. Het Excellent Systems drempelsysteem bestaat uit losse delen die in elkaar te klikken zijn als een soort Lego. Het materiaal is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat het ook mogelijk is om een aanloopstrook te markeren voor mensen met beperkt zicht.

Naar gelang de situatie kan er gebruik worden gemaakt van twee verschillende hellingshoeken (1:6,7 – 1:13,3). Door de hellingtegels op maat af te zagen wordt de drempel zonder enig niveauverschil tegen een bestaande huisdrempel aangelegd. Naast de standaard rechte hellingen zijn er ook hoekhellingen waarmee een helling schuin genomen kan worden. Hierdoor is het niet nodig om loodrecht op een helling aan te sturen, zoals bij andere drempeloplossingen vaak het geval is. Dit biedt rolstoelgebruikers extra bewegingsvrijheid en is bovendien veiliger, omdat gebruikers niet aan de zijkanten van de drempeloplossing af kunnen vallen.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

HomeCare Innovation bv
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES