Master Builder Solutions

BASF heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot toonaangevend toeleverancier van producten voor de bouw.

Geplaatst door: BASF Nederland

Master Builders Solutions: het totaalconcept voor de bouw

Master Builders Solutions van BASF staat voor ruim honderd jaar ervaring binnen de bouw en de bouwchemie en in totaal ruim dertig productgroepen. Peter Michels, head of marketingvan BASF Construction Chemicals verwoordt het als volgt: “Met Master Builders Solutions bieden wij een totaalconcept voor de bouw waarin het vakmanschap van onze divisie is verbonden met de competenties van BASF”.

Meesterlijk in kwaliteit

De hoge eisen die BASF stelt aan producten en oplossingen is zichtbaar in een brede range aan producten, variërend van hulpstoffen tot complete bouwsystemen. Meer dan honderd jaar ervaring in bouw en chemie, een mondiaal opererende R&D en lokaal deskundige adviseurs vormen letterlijk de basis voor de producten en de dienstverlening. Met Master Builders Solutions is BASF een belangrijke partner voor zowel projectontwikkelaars, opdrachtgevers, bouwbedrijven, betonindustrie en betonreparatiebedrijven. Met een breed aanbod vloersystemen geniet BASF bovendien bekendheid binnen industrie en woningbouw. Decoratief, waterdicht of bestendig tegen vuur of chemicaliën? Met Master Builders Solutions van BASF zijn hoogwaardige oplossingen altijd gegarandeerd.

U wenst meer informatie over Master Builders Solutions?

Bezoek www.master-builders-solutions.basf.nl of bel met het kantoor in Oosterhout, tel. 0162- 47 66 60. U wordt daarna in contact gebracht met één van de specialisten.

Bedrijvengids Geplaatst door
BASF Nederland

BASF Nederland

Karolusstraat 2, 4903 RJ  Oosterhout

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.