..........
shadow_fix

Master Builder Solutions

BASF heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot toonaangevend toeleverancier van producten voor de bouw.

Master Builders Solutions: het totaalconcept voor de bouw

Master Builders Solutions van BASF staat voor ruim honderd jaar ervaring binnen de bouw en de bouwchemie en in totaal ruim dertig productgroepen. Peter Michels, head of marketingvan BASF Construction Chemicals verwoordt het als volgt: “Met Master Builders Solutions bieden wij een totaalconcept voor de bouw waarin het vakmanschap van onze divisie is verbonden met de competenties van BASF”.

Meesterlijk in kwaliteit

De hoge eisen die BASF stelt aan producten en oplossingen is zichtbaar in een brede range aan producten, variërend van hulpstoffen tot complete bouwsystemen. Meer dan honderd jaar ervaring in bouw en chemie, een mondiaal opererende R&D en lokaal deskundige adviseurs vormen letterlijk de basis voor de producten en de dienstverlening. Met Master Builders Solutions is BASF een belangrijke partner voor zowel projectontwikkelaars, opdrachtgevers, bouwbedrijven, betonindustrie en betonreparatiebedrijven. Met een breed aanbod vloersystemen geniet BASF bovendien bekendheid binnen industrie en woningbouw. Decoratief, waterdicht of bestendig tegen vuur of chemicaliën? Met Master Builders Solutions van BASF zijn hoogwaardige oplossingen altijd gegarandeerd.

U wenst meer informatie over Master Builders Solutions?

Bezoek www.master-builders-solutions.basf.nl of bel met het kantoor in Oosterhout, tel. 0162- 47 66 60. U wordt daarna in contact gebracht met één van de specialisten.

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam