MASTERTOP 1255

BASF MASTERTOP 1255 Outdoor is de oplossing voor balkons, galerijen en bordesvloeren waar sprake is van hinderlijke plasvorming door foutief afschot.

Geplaatst door: BASF Nederland

MASTERTOP 1255 Outdoor

MASTERTOP® 1255 Outdoor oplosmiddelvrij
Deze succesvolle decoratieve drainvloer die al vele balkons en galerijen siert, is vanaf heden oplosmiddelvrij, dit met behoud van de unieke producteigenschappen van MASTERTOP® 1225 Outdoor. Weer een geslaagde innovatie die bijdraagt aan het constante streven BASF naar duurzame oplossingen voor mens en milieu.

Kenmerken MASTERTOP 1255 Outdoor

MASTERTOP 1255 Outdoor is de buitenvariant van de uiterst decoratieve MASTERTOP 1255. Dit decoratieve vloersysteem voor binnen is opgebouwd uit gekleurde kwartssteentjes met epoxy bindmiddel en geldt als een van de meest duurzame en decoratieve vloerafwerkingen. Voor buitentoepassingen zoals balkons, galerijen en buitenterrassen wordt als bindmiddel een 1-component polyurethaan (niet vergelend) toegepast. Onderscheidend zijn de corrigerende eigenschappen betreffende het afschot, waardoor stilstaande waterplassen worden voorkomen.

Kenmerken:

- Afschotcorrigerend
- Comfort door geluiddempend vermogen
- Ondergrond uitvullend
- Absoluut geen staand water op de loopvlakken
- UV-bestendig
- Leverbaar in de kleuren die u wenst

Voordelen MASTERTOP 1255 Outdoor

- Er vormt zich geen staand water meer op loopvlak omdat de vloer groot waterbergend vermogen heeft en is duurzaam bestand tegen alle weersinvloeden zoals vorst, e.d.
- Duurzame waterdichting van evt. poreuze, lekke vloeren indien een 2 mm membraan onder de drainvloer is aangebracht.
- De vloer is leverbaar in vele kleuren grind eventueel in twee of meerdere kleurencombinaties met overige geveldelen mogelijk qua kleurstelling.
- Door toepassing van een speciale anti-slipkorrel heeft de vloer een voldoende antislip oppervlak.
- Waterafvoeren, aansluitingen en overige detailleringen zijn duurzaam, vormvast uitvoerbaar in de drainvloer.
- Door jarenlange opbouw van referenties voor vele corporaties en VvE's blijkt de functionaliteit van deze drainerende vloerafwerking.

Met voortdurende innovaties en productontwikkelingen helpt BASF hun klanten succesvol het hoofd te bieden aan de uitdagingen van vandaag en morgen. Ook de ontwikkelingen van de vloersystemen van BASF staan niet stil. Met een continue stroom van nieuwe producten en slimme innovaties garanderen zij u een passend vloersysteem waar u lang en zorgeloos van kunt genieten.

BASF in beeld

 

Bedrijvengids Geplaatst door
BASF Nederland

BASF Nederland

Karolusstraat 2, 4903 RJ  Oosterhout

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.