MASTERTOP 560 RAPID BASF

BASF Construction Chemicals breidt haar toch al zo omvangrijke productlijn uit met MASTERTOP 560 RAPID, een gebruiksklare mortel voor snelhardende cementdekvloeren. Het waterdichte product is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Geplaatst door: BASF Nederland

Mastertop

MASTERTOP 560 RAPID is speciaal ontwikkeld voor aanbrengen van een nieuwe afschotvloer op balkon-en galerijvloer indien op het loopvlak water blijft staan waardoor gevaarlijke situatie's kunnen ontstaan. Vervolgens kan zeer kort daaropvolgend een antislip-vloerafwerking worden aangebracht. Bij toepassing van traditionele cementgebonden afschotvloer is de wachttijd alvorens deze kan worden afgewerkt veel langer tot wel 6 weken.

Snellere uitvoeringstijd

BASF Construction Chemicals vond dat het sneller moest kunnen en ontwikkelde de MASTERTOP 560 RAPID. Deze kant-en-klare sneldoorhardende mortel hecht bij laagdiktes van 10 tot 80 mm ook op een vochtige ondergrond. Bij een temperatuur van 23° is de afschotvloer na drie uur beloopbaar, zodat de ruimte weer snel in gebruik kan worden genomen. Bovendien is de vloer al na 24 uur droogtijd overlaagbaar met een dampdichte laag. Dit maakt de mortel bij uitstek geschikt voor reparaties van parkeergaragevloeren, balkon- en galerijvloeren en industriële vloeren, ook als deze zijn uitgerust met vloerverwarming. Zo ontstaat een waterdichte, sterke afschotvloer die tussen -30° tot 80° temperatuurbestendig is en kan worden gebruikt in alle ruimtes met een permanente vochtbelasting.

Mastertop-560

Kenmerken en voordelen MASTERTOP 560 RAPID
- Snelhardende afschotvloer na 24 uur bij 23°C over- laagbaar met dampdichte kunststofvloerafwerking
- Hecht op vochtige cementgebonden ondergronden
- Hoge mechanische sterkte's
- Beloopbaar binnen enkele uren na applicatie bij temperatuur van 23°C
- Toepasbaar in laagdikte van 10 tot 80 mm
- Gemakkelijk verwerkbaar met hoge sterkte
- Binnen en buiten toepasbaar evt. met vloerverwarming
- Bestand voor temperatuurbelasting van -30°C tot 80°C

Bedrijvengids Geplaatst door
BASF Nederland

BASF Nederland

Karolusstraat 2, 4903 RJ  Oosterhout

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.