Snelhardende coating

BASF Construction Chemicals levert sedert jaren duurzame vloersystemen voor o.a. balkons & galerijen. Recente ontwikkelingen hebben geleid tot de ontwikkeling van de MASTERTOP FAST systemen op basis van polyaspartic.

Geplaatst door: BASF Nederland

BASF Mastertop Fast

Deze nieuwe systemen zijn uitermate geschikt voor de renovatie van objecten die snel toegankelijk dienen te zijn, bijvoorbeeld wanneer bewoners opnieuw snel hun woning willen kunnen betreden.

Met name de oude bekledingen van trappen, bordessen en galerijen die aan vervanging toe zijn, kunnen met dergelijke systemen snel en duurzaam uitgevoerd worden. Het voordeel is de snelle droogtijd waardoor toegankelijkheid van de woning gewaarborgd blijft.

De systemen MASTERTOP FAST VC / SV zijn door instrooiing van een decoratieve flake (chips) of kwarts afgewerkt met een gekleurde toplaag geschikt voor bijna elke ondergrond (zelfs met een hoog vochtpercentage), en kunnen nagenoeg op alle fronten beantwoorden aan de door de opdrachtgever gestelde eisen qua uitstraling en kleurstelling. Tevens worden dergelijke systemen op verantwoorde ecologische wijze geplaatst. Het uitgebreide garantieconcept van BASF is van essentiële waarde voor de keuze van bovengenoemde systemen.

Voordelen

- Korte buitengebruikstelling van de vloer
- Veilig en antislip
- Hoge slijtvastheid
- Hoge mechanische impact
- Esthetisch
- Eenvoudig onderhoud
- Breed kleurengamma
- BASF garantie

Bedrijvengids Geplaatst door
BASF Nederland

BASF Nederland

Karolusstraat 2, 4903 RJ  Oosterhout

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.