Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Snelhardende coating

01 januari 2018
BASF Construction Chemicals levert sedert jaren duurzame vloersystemen voor o.a. balkons & galerijen. Recente ontwikkelingen hebben geleid tot de ontwikkeling van de MASTERTOP FAST systemen op basis van polyaspartic.
LEES VERDER

BASF Mastertop Fast

Deze nieuwe systemen zijn uitermate geschikt voor de renovatie van objecten die snel toegankelijk dienen te zijn, bijvoorbeeld wanneer bewoners opnieuw snel hun woning willen kunnen betreden.

Met name de oude bekledingen van trappen, bordessen en galerijen die aan vervanging toe zijn, kunnen met dergelijke systemen snel en duurzaam uitgevoerd worden. Het voordeel is de snelle droogtijd waardoor toegankelijkheid van de woning gewaarborgd blijft.

De systemen MASTERTOP FAST VC / SV zijn door instrooiing van een decoratieve flake (chips) of kwarts afgewerkt met een gekleurde toplaag geschikt voor bijna elke ondergrond (zelfs met een hoog vochtpercentage), en kunnen nagenoeg op alle fronten beantwoorden aan de door de opdrachtgever gestelde eisen qua uitstraling en kleurstelling. Tevens worden dergelijke systemen op verantwoorde ecologische wijze geplaatst. Het uitgebreide garantieconcept van BASF is van essentiële waarde voor de keuze van bovengenoemde systemen.

Voordelen

- Korte buitengebruikstelling van de vloer
- Veilig en antislip
- Hoge slijtvastheid
- Hoge mechanische impact
- Esthetisch
- Eenvoudig onderhoud
- Breed kleurengamma
- BASF garantie

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

BASF Nederland
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES