..........
shadow_fix

Snelhardende coating

BASF Construction Chemicals levert sedert jaren duurzame vloersystemen voor o.a. balkons & galerijen. Recente ontwikkelingen hebben geleid tot de ontwikkeling van de MASTERTOP FAST systemen op basis van polyaspartic.

BASF Mastertop Fast

Deze nieuwe systemen zijn uitermate geschikt voor de renovatie van objecten die snel toegankelijk dienen te zijn, bijvoorbeeld wanneer bewoners opnieuw snel hun woning willen kunnen betreden.

Met name de oude bekledingen van trappen, bordessen en galerijen die aan vervanging toe zijn, kunnen met dergelijke systemen snel en duurzaam uitgevoerd worden. Het voordeel is de snelle droogtijd waardoor toegankelijkheid van de woning gewaarborgd blijft.

De systemen MASTERTOP FAST VC / SV zijn door instrooiing van een decoratieve flake (chips) of kwarts afgewerkt met een gekleurde toplaag geschikt voor bijna elke ondergrond (zelfs met een hoog vochtpercentage), en kunnen nagenoeg op alle fronten beantwoorden aan de door de opdrachtgever gestelde eisen qua uitstraling en kleurstelling. Tevens worden dergelijke systemen op verantwoorde ecologische wijze geplaatst. Het uitgebreide garantieconcept van BASF is van essentiële waarde voor de keuze van bovengenoemde systemen.

Voordelen

- Korte buitengebruikstelling van de vloer
- Veilig en antislip
- Hoge slijtvastheid
- Hoge mechanische impact
- Esthetisch
- Eenvoudig onderhoud
- Breed kleurengamma
- BASF garantie

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
 • Woningaanpassing voor veiligheid, toegankelijkheid & comfort

  beheer

  Nederlandse senioren blijven graag nog lang zelfstandig thuis wonen, in hun eigen vertrouwde omgeving. En dat kan ook.

 • Het stukje buiten

  balkon

  Balkons bepalen het uitzicht van een gebouw en verhogen de verkoopwaarde aanzienlijk. Het balkon vormt een belangrijk onderdeel van de appartementen omdat de vraag naar woonruimtes met balkon ofwel buitenruimte groot is.

 • Alle duiven op de Dam...

  ongedierte

  Duiven kunnen behoorlijke problemen veroorzaken. Gelukkig zijn er middelen die gebruikt kunnen worden om die overlast te minimaliseren.

 • VBR: alles van waarde moet onderhouden worden

  balkon

  De VBR (Vereniging van Gecertificeerde BetonReparatiebedrijven) staat voor brancheontwikkeling met de thema's: meerwaarde, duurzaamheid, kennis en kwaliteit. Het zijn begrippen van deze tijd waaraan de VBR daadwerkelijk inhoud geeft!

 • Graphenstone

  verbouwen

  Graphenstone is de eerste fabrikant ter wereld die verf, coating, mortel, kleef- en isolerende materialen produceert op een ecologische manier met de technologie van grafeen.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam