Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Spidergo behandeling

01 februari 2018
Heeft u overlast van spinnen en hun uitwerpselen? K&S Diensten is gespecialiseerd in het bestrijden hiervan.
LEES VERDER

Anti Spin behandeling

Heeft u overlast van spinnen en hun uitwerpselen? 
K&S Diensten in gespecialiseerd in het bestrijden hiervan en behandelen onder andere:

bedrijfspanden, woonhuizen, tuinhuizen, priëlen,  tuinmeubelen, speeltoestellen, schuttingen, boten, woonarken en caravans.

De behandeling:
Wij verwijderen eerst zoveel mogelijk alle webben en spinnennesten met behulp van een ragebol. Dan behandelen we de schuilplaatsen en looproutes waar de spinnen zich het liefst ophouden. Wij brengen met een nevelspuit een middel aan waardoor er een beschermlaagje op de behandelde delen ontstaat. De spinnen zullen langdurig wegblijven door deze beschermlaag.

Ook zullen vliegende insecten, zoals wespen en vliegen, deze beschermlaag vermijden en niet op de behandelde delen gaan zitten.    

 

Het product is volkomen veilig voor mens, plant en dier. Het is 100% biologische oplosbaar en gemaakt onder GMP- ISO 9001 en ISO 14001.

U kunt een spinnenbehandeling eenmalig uit laten voeren maar het beste is om de behandeling 2 x per jaar uit te voeren. K&S Diensten garandeert dan dat uw huis of bedrijfspand het gehele jaar spinvrij blijft. Indien u een abonnement afsluit voor 2 x per jaar dan ontvangt u een korting van 20%. De behandelingen voeren wij uit in het voorjaar (april/mei/juni) en in het najaar (juli/augustus/september).

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

ks-diensten
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES