..........
shadow_fix

Spidergo behandeling

Heeft u overlast van spinnen en hun uitwerpselen? K&S Diensten is gespecialiseerd in het bestrijden hiervan.

Anti Spin behandeling

Heeft u overlast van spinnen en hun uitwerpselen? 
K&S Diensten in gespecialiseerd in het bestrijden hiervan en behandelen onder andere:

bedrijfspanden, woonhuizen, tuinhuizen, priëlen,  tuinmeubelen, speeltoestellen, schuttingen, boten, woonarken en caravans.

De behandeling:
Wij verwijderen eerst zoveel mogelijk alle webben en spinnennesten met behulp van een ragebol. Dan behandelen we de schuilplaatsen en looproutes waar de spinnen zich het liefst ophouden. Wij brengen met een nevelspuit een middel aan waardoor er een beschermlaagje op de behandelde delen ontstaat. De spinnen zullen langdurig wegblijven door deze beschermlaag.

Ook zullen vliegende insecten, zoals wespen en vliegen, deze beschermlaag vermijden en niet op de behandelde delen gaan zitten.    

 

Het product is volkomen veilig voor mens, plant en dier. Het is 100% biologische oplosbaar en gemaakt onder GMP- ISO 9001 en ISO 14001.

U kunt een spinnenbehandeling eenmalig uit laten voeren maar het beste is om de behandeling 2 x per jaar uit te voeren. K&S Diensten garandeert dan dat uw huis of bedrijfspand het gehele jaar spinvrij blijft. Indien u een abonnement afsluit voor 2 x per jaar dan ontvangt u een korting van 20%. De behandelingen voeren wij uit in het voorjaar (april/mei/juni) en in het najaar (juli/augustus/september).

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
 • Ga de strijd aan met ongedierte

  ongedierte

  Ongedierte in huis bestrijden is binnenshuis alleen nodig als de beestjes schadelijk zijn voor uw woning of uw gezondheid. Bij langdurige overlast van ongedierte is echter een gedegen aanpak nodig.

 • Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten (OSB)

  galerij

  De Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten (OSB) is de brancheorganisatie van de schoonmaak- en glazenwassersbranche in Nederland.

 • Slipweerstandmeting van SLIPSTOP

  galerij

  Bij SLIPSTOP kunt u terecht voor het meten van de slipweerstand van de vloeren in uw appartementencomplex.

 • Onderhoud uw gevel

  gevel

  Een gevel is het gezicht van een gebouw. Er zijn diverse mogelijkheden om de gevel een bijzonder aanzicht te geven. Daarnaast is het belangrijk de gevel te isoleren en ook de reiniging en restauratie van de gevel verdienen de aandacht.

 • Mieren bestrijden

  ongedierte

  Mieren bestrijden kan een lastige klus zijn. Een lange adem heb je zeker nodig. Mieren maken enorme nesten en verplaatsen zich behoorlijk ver van hun nest op zoek naar voedsel.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam