Spidergo behandeling

Heeft u overlast van spinnen en hun uitwerpselen? K&S Diensten is gespecialiseerd in het bestrijden hiervan.

Geplaatst door: ks-diensten

Anti Spin behandeling

Heeft u overlast van spinnen en hun uitwerpselen? 
K&S Diensten in gespecialiseerd in het bestrijden hiervan en behandelen onder andere:

bedrijfspanden, woonhuizen, tuinhuizen, priëlen,  tuinmeubelen, speeltoestellen, schuttingen, boten, woonarken en caravans.

De behandeling:
Wij verwijderen eerst zoveel mogelijk alle webben en spinnennesten met behulp van een ragebol. Dan behandelen we de schuilplaatsen en looproutes waar de spinnen zich het liefst ophouden. Wij brengen met een nevelspuit een middel aan waardoor er een beschermlaagje op de behandelde delen ontstaat. De spinnen zullen langdurig wegblijven door deze beschermlaag.

Ook zullen vliegende insecten, zoals wespen en vliegen, deze beschermlaag vermijden en niet op de behandelde delen gaan zitten.    

 

Het product is volkomen veilig voor mens, plant en dier. Het is 100% biologische oplosbaar en gemaakt onder GMP- ISO 9001 en ISO 14001.

U kunt een spinnenbehandeling eenmalig uit laten voeren maar het beste is om de behandeling 2 x per jaar uit te voeren. K&S Diensten garandeert dan dat uw huis of bedrijfspand het gehele jaar spinvrij blijft. Indien u een abonnement afsluit voor 2 x per jaar dan ontvangt u een korting van 20%. De behandelingen voeren wij uit in het voorjaar (april/mei/juni) en in het najaar (juli/augustus/september).

Bedrijvengids Geplaatst door
ks-diensten

ks-diensten

Splijtbakweg 98, 1333 HJ  Almere

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.