..........
shadow_fix

Buitenverven voor gevels

Door de ontwikkeling van nano-technologie zijn de Caparol buitenmuurverven al jarenlang de ideale producten om gevels van vastgoed langdurig te beschermen.

Buitenmuurverven voor gevels die langer kleurstabiel en schoon blijven

Door de ontwikkeling van nano-technologie zijn de Caparol buitenmuurverven al jarenlang de ideale producten om gevels van vastgoed langdurig te beschermen. Caparol buitenmuurverven vormen een ideale eindafwerking op alle soorten ondergronden. Ze bieden een hoger onderhoudsrendement op de langere termijn. Gevels blijven langer schoon en de kleuren blijven stabiel.

Hoog onderhoudsrendement
De door Caparol ontwikkelde nano-kwarts-matrix technologie heeft een uniek effect: vuildeeltjes hechten minder snel aan de verf. Bovendien zorgt een slimme combinatie van nanotechnologie en fotokatalyse ervoor dat de Caparol buitenmuurverven een zelfreinigend effect hebben. De verf breekt de vuildeeltjes actief af - ideaal voor resultaatgericht vastgoedonderhoud.
De Caparol buitenmuurverven met deze nano-technologie hebben ook een belangrijk esthetisch voordeel. Bij gebruik van de kleuren uit de nieuwe Caparol kleurenwaaier FASSADE A1 wordt een maximale kleurvastheid mogelijk gemaakt. De FASSADE A1 waaier van Caparol is speciaal ontwikkeld voor gevels. De waaier bevat een handzame selectie van 500 kleuren uit de 3D System Plus collectie. Caparol 3D System plus is sinds jaar en dag één van de meest betrouwbare kleursystemen. Toegepast in de Caparol buitenmuurverven met nano-technologie garanderen de 500 kleuren in de FASSADE A1 kleurenwaaier kwaliteit en kleurstabiliteit. In het ruime palet zijn ook krachtige kleuren goed vertegenwoordigd.

Minimale kleurverandering

FASSADE A1 is gebaseerd op de Caparol producten met nano-technologie (AmphiSilan, ThermoSan, Sylitol NQG en Amphibolin). Deze hoogwaardige buitenmuurverven hebben in combinatie met anorganische kleurpasta’s een hoge kleurvastheid en zorgen ze voor een duurzame bescherming.

Het Duitse schema Bundesausschuss Farbe und Sachwertschutz (BFS) nr. 26 geeft informatie over de kleurverandering van verflagen. Deze Caparol buitenmuurverven voldoen aan de hoogste BFS-eisen op het gebied van verkrijting en kleurverandering: klasse A staat voor het beste bindmiddeltype met een nauwelijks zichtbare verkrijting. Groep 1 staat voor zeer goed UV-bestendige anorganische pigmenten die een nauwelijks zichtbare kleurverandering tonen. In de praktijk betekent dit, dat deze muurverven ook na langere tijd nauwelijks verkleuren. Gevels blijven daardoor langer schoon en kleurstabiel en het rendement van het onderhoud is op lange termijn hoger.

De voordelen op een rijtje:
• Langdurig schone gevels
• Maximale kleurstabiliteit
• Duurzaam onderhoud
• Optimaal rendement

Vraag meer informatie aan via info@caparol.nl of bezoek onze website

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam