..........
shadow_fix

Scheurherstel

Total Wall Concept scheurherstel: voor het repareren van scheuren in muren.

Met de juiste (originele) betrouwbare materialen voor scheurherstel van Total Wall Concept weet u zeker dat ook u kwaliteit levert. De Helifix RVS wapeningstaven worden per 10 stuks geleverd in standaard lengtes van 1 meter met een diameter van 6mm, geleverd samen met 3L Helibond tweecomponenten mortel. Bij het complete startpakket wordt ook het vulpistool en RVS mondstuk geleverd.

Scheurherstel

Als er een scheur ontstaat in een gemetselde muur, neemt de spanning in het metselwerk af. Total Wall Concept analyseert de situatie en bepaalt de herstelstrategie. Voor het repareren van scheuren in muren worden een of meerdere roestvast stalen, wokkelvorminge staven, de Helibar wapeningsstaven, gebruikt. Dikte, lengte en eventuele buigvorm worden nauwkeurig bepaald. Deze Helibar wapeningsstaven worden ingebracht in een bestaande voeg en vastgezet met een speciale, krimpvrije tweecomponenten mortel; de Helibond mortel. De wokkelvorm van de spouwankers zorgt in combinatie met de Helibond mortel voor optimale hechting.

De combinatie van de Helibar wapeningsstaven met de Helibond tweecomponenten mortel is niet alleen supersterk, maar biedt ook de nodige flexibiliteit om de werking in het metselwerk op te vangen. Ook na herstellen van de muur komt onze vakkennis naar voren. Het dichtmaken van de voegen en het repareren van scheuren in stenen is een nauwkeurige klus. Door onze uitgebreide kleurenkennis en het gebruik van vele pigmentpoeders zijn de herstelplekken nadien vrijwel onzichtbaar. Hiervoor gebruiken wij de restauratiemortel.

Oorzaken scheuren

Scheuren in gemetselde gevels kunnen vele oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld aan de constructie van de gevel liggen: van fundering tot dak. Temperatuurverschillen, de grondsamenstelling, gewijzigde grondwaterstanden, bouwwerkzaamheden in de buurt of zelfs een veranderde verkeerssituatie kunnen veroorzakers zijn van beschadigde muren. Scheuren in uw muren tasten de gevel veiligheid aan. Het is daarom belangrijk dat er tijdig iets aan gedaan wordt. Als marktleider in gevelrenovatie en muur herstel biedt Total Wall Concept een totaaloplossing voor het repareren van scheuren in uw muur.

Voordat Total Wall Concept herstelwerkzaamheden aan uw gevel gaat uitvoeren, wordt eerst de oorzaak grondig onderzocht. Hierdoor lossen zij het probleem op in plaats van slechts de gevolgen ervan wegwerken. Daarbij geldt dat de oorzaak bepaalt voor welke muur herstelmethode gekozen wordt.

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam