..........
shadow_fix

Domotica

Steeds vaker wil men een betere kwaliteit van leven en wonen, door de integratie van technologie en diensten. Daarvoor biedt Breijer domotica aan.

Betere kwaliteit van wonen en leven

ook wel woonhuis- en gebouwautomatisering genoemd. Bij domotica draait het dus niet alleen om integratie van techniek en bediening in de woning, maar ook om de dienstverlening van buitenaf naar de woning.

Integratie technische systemen

Dankzij domotica kan Breijer de functionele wensen en eisen in een gebouw of woning op een efficiënte wijze invullen, waarbij u als gebruiker centraal staat. Alle denkbare technische systemen kunnen met elkaar worden geïntegreerd om zo tot een functionele, energiebesparende en gebruiksvriendelijke installatie te komen, die weer een positief effect heeft op de exploitatiekosten.

Domotica in de zorg

Door de jarenlange expertise van Breijer op het gebied van domotica in een zorgomgeving zijn we in staat om mensen zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen laten wonen. Naast de extramurale (externe) toepassingen van domotica kunnen wij u ook helpen bij functionele toepassingen van domotica in een intramurale (interne) zorgomgeving en leveren wij een bijdrage aan een efficiënte bedrijfsvoering in een (woon)zorginstelling.

KNX-gecertificeerd

Breijer is gecertificeerd volgens de wereldwijde standaardnorm voor domotica-installaties (KNX). Om onze kennis op peil te houden en u te kunnen voorzien van de nieuwste beproefde technieken, hebben wij zitting in de technische commissie van de KNX-Professionals en zijn we partner van de Stichting Smart-Homes

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
 • Gemak dient de mens

  energie

  Domotica - ook wel huisautomatisering genoemd - is de manier om meer gemak, veiligheid en comfort in uw woning te krijgen. Domotica biedt u heel wat mogelijkheden.

 • Domotica: gemak dient de mens

  domotica

  Wie alles wil weten over domotica en ‘The Internet of Things’ komt al snel terecht bij Smart Homes, hét kenniscentrum voor domotica en slim wonen. Appartement & Eigenaar sprak met directeur Corien van Berlo.

 • Langer woonplezier door meer woongemak

  bouwtechniek

  Onze levensverwachting is aanzienlijk toegenomen, we worden steeds ouder. Op zich een fijn gegeven, de uitdaging is echter dat de regering verwacht dat we zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen.

 • Minder energiekosten?

  energie

  Er zijn allerlei slimme digitale oplossingen die uw woongenot verhogen. Maar wist u dat u met behulp van de nieuwste techniek ook moeiteloos aardig kunt besparen op de energie- en gasrekening?

 • Verhuizen omdat je ouder wordt? Dat is van latere zorg, denken we vaak.

  domotica

  Toch is het slim om er wel bij stil te staan. Niet alleen voor later, want wie investeert in domotica profiteert vanaf dag 1 van het gemak en de luxe.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Breijer Ventilatietechniek B.V.

www.breijer.nl bekijk bedrijfsprofiel

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam