Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

eenvoudig design

01 februari 2018

Dankzij het weldoordachte vervangingsconcept van de Schindler 6300, geniet u van een werkelijk gebruiksklare oplossing die precies biedt wat echt nodig is voor residentiële of kleine commerciële gebouwen: het voordeel van voorgebouwde en gebruiksklare componenten in combinatie met het comfort van doelbewuste flexibiliteit precies waar u dat nodig hebt.


LEES VERDER

De nieuwe generatie voor liftvervangingen

U hebt een hekel aan wachten? Dat begrijpen ze bij Schindler. Precies daarom legden zij een nieuwe standaardvast met het oog op minimale inspanningen bij de vervanging van een lift. In vergelijking met een traditionele vervanging, vergt de installatie van de Schindler 6300 tot 40% minder tijd. Hierdoor zullen liftgebruikers minimaal last hebben van onderbrekingen en stilstandtijden terwijl u geniet van een snel installatieproces.

Al het nodige aan boord

De Schindler 6300 is niet alleen de beste manier om een lift te vervangen, het bevat meteen ook alle essentiële onderdelen. Het biedt alle comfort en veiligheidselementen en is tegelijk opmerkelijk rendabel. Het gebruiksklare concept beperkt de installatie-inspanningen aanzienlijk. Bovendien is het bijzonder milieuvriendelijk en leidt het daadwerkelijk tot energiebesparingen.

Ontwikkeld om perfect te passen

De bestaande afmetingen van schachten en deuren en een beperkte installatieruimte zijn stuk voor stuk elementen die een vervanging bemoeilijken. Met de Schindler 6300 hoeft u zich geen zorgen te maken. Zij garanderen u dat het past. De beschikbare ruimte zal gebruikt worden tot op de laatste millimeter. De kooi van de Schindler 6300 kan per 10 mm aangepast worden aan de afmetingen van kleine schachten. De deurpositie kan zelfs verplaatst worden in stappen van 1mm, hetgeen de verwachtingen van een gebruiksklare oplossing sterk overtreft. Dankzij andereruimtebesparende kenmerken -standaardmachinekamerloze technologie, gebruik van bestaande deurkozijnen -zal de Schindler 6300 probleemloos passen binnen de bouwkundige omstandigheden van uw gebouw.

Verhoogde veiligheid en comfort

De Schindler 6300 staat garant voor een verbeterde veiligheid en meer comfort voor klanten, bezoekers en bewoners. Het beantwoordt aan de strengste Europese veiligheidsnormen, zoals EN 81-80 (Veiligheidsnorm voor Bestaande Liften) en EN 81-70 (Toegankelijkheid van liften voor personen met een handicap). Hieraan kan nog het comfort van een efficiënte mobiliteit dankzij een verbeterd verkeers- beheer, kortere wachttijden en de kleinst mogelijke geluidsemissie worden toegevoegd.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Schindler Liften bv
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES