..........
shadow_fix

Facelift!

Vele gebouwen bevatten liften die al meer dan 15 jaar geleden zijn geplaatst. Deze liften zijn inmiddels op leeftijd, maar kunnen nog jaren volop dienstdoen. Moderniseren zorgt ervoor dat uw lift veilig en betrouwbaar werkt en zorgt op de lange termijn bovendien voor een aanzienlijke besparing op de onderhouds- en energiekosten. KONE FaceLift is de oplossing om uw lift goed te moderniseren.  

Nieuwe functies en nieuwe eisen

Door voor een modernisering te kiezen kunt u uw lift voorzien van nieuwe functies, zodat uw gebouw steeds voldoet aan veranderde vereisten.

Mensen leven tegenwoordig steeds langer en met het ouder worden stellen zij ook steeds hogere eisen aan gebouwen op het gebied van veiligheid en toegankelijkheid. Nieuwe technologie verbetert de prestaties en verhoogt de eco-efficiëntie van uw liften.

KONE FaceLift

KONE FaceLift, het moderniseringsprogramma van KONE, biedt vele mogelijkheden om bestaande liften zowel een technische upgrade als een eigentijdse uitstraling te geven. Voor nog jarenlang veilig, comfortabel en energiezuinig gebruik. Laat u overtuigen van het moderniseringsprogramma van KONE

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam