Facelift!

Vele gebouwen bevatten liften die al meer dan 15 jaar geleden zijn geplaatst. Deze liften zijn inmiddels op leeftijd, maar kunnen nog jaren volop dienstdoen. Moderniseren zorgt ervoor dat uw lift veilig en betrouwbaar werkt en zorgt op de lange termijn bovendien voor een aanzienlijke besparing op de onderhouds- en energiekosten. KONE FaceLift is de oplossing om uw lift goed te moderniseren.  

Geplaatst door: Kone

Nieuwe functies en nieuwe eisen

Door voor een modernisering te kiezen kunt u uw lift voorzien van nieuwe functies, zodat uw gebouw steeds voldoet aan veranderde vereisten.

Mensen leven tegenwoordig steeds langer en met het ouder worden stellen zij ook steeds hogere eisen aan gebouwen op het gebied van veiligheid en toegankelijkheid. Nieuwe technologie verbetert de prestaties en verhoogt de eco-efficiëntie van uw liften.

KONE FaceLift

KONE FaceLift, het moderniseringsprogramma van KONE, biedt vele mogelijkheden om bestaande liften zowel een technische upgrade als een eigentijdse uitstraling te geven. Voor nog jarenlang veilig, comfortabel en energiezuinig gebruik. Laat u overtuigen van het moderniseringsprogramma van KONE

Bedrijvengids Geplaatst door
Kone

Kone

Postbus 24005, 2490 AA  DEN HAAG

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.