Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Facelift!

01 februari 2018
Vele gebouwen bevatten liften die al meer dan 15 jaar geleden zijn geplaatst. Deze liften zijn inmiddels op leeftijd, maar kunnen nog jaren volop dienstdoen. Moderniseren zorgt ervoor dat uw lift veilig en betrouwbaar werkt en zorgt op de lange termijn bovendien voor een aanzienlijke besparing op de onderhouds- en energiekosten. KONE FaceLift is de oplossing om uw lift goed te moderniseren.  
LEES VERDER

Nieuwe functies en nieuwe eisen

Door voor een modernisering te kiezen kunt u uw lift voorzien van nieuwe functies, zodat uw gebouw steeds voldoet aan veranderde vereisten.

Mensen leven tegenwoordig steeds langer en met het ouder worden stellen zij ook steeds hogere eisen aan gebouwen op het gebied van veiligheid en toegankelijkheid. Nieuwe technologie verbetert de prestaties en verhoogt de eco-efficiëntie van uw liften.

KONE FaceLift

KONE FaceLift, het moderniseringsprogramma van KONE, biedt vele mogelijkheden om bestaande liften zowel een technische upgrade als een eigentijdse uitstraling te geven. Voor nog jarenlang veilig, comfortabel en energiezuinig gebruik. Laat u overtuigen van het moderniseringsprogramma van KONE

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Kone
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES