Liftrenovatie

Binnen Möhringer is de afdeling Moderniseringen verantwoordelijk voor alle renovaties. Renovaties worden uitgevoerd om te kunnen voldoen aan nieuwe normen, verhoging van de veiligheid van uw lift en ter verbetering van het comfort en de levensduur van uw installatie.

Geplaatst door: Mohringer Liften

Waarom renovatie

Ondanks gedegen onderhoud hebben liftinstallaties niet met eeuwige leven. Componenten van de installatie hebben een beperkte levensduur en zullen op een bepaald moment vervangen moeten worden. Sommige onderdelen worden op basis van het onderhoudscontract gedurende de reguliere onderhoudsbeurt vervangen, bij andere is de omvang groter waardoor deze via een geplande reparatie of modernisering worden aangeboden en uitgevoerd.


Meerjarenonderhoudsbegroting

Möhringer heeft een tool ontwikkeld welke u inzicht geeft in de geplande renovaties. Dit geeft u inzicht in de te verwachten kosten over vooraf vastgestelde periode, bijvoorbeeld 10-20 jaar. Möhirnger kan ook van uw bestaande lift die door een andere liftenfirma wordt onderhouden een meerjarenonderhoudsbegroting opgeven. Wenst u hierover meer informatie kijk op onze website over meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

Bedrijvengids Geplaatst door
Mohringer Liften

Mohringer Liften

Postbus 545, 2003 RM  HAARLEM

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.