Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Lift service

01 februari 2018
Veiligheid, beschikbaarheid en comfort van de lift hangen voor een belangrijk deel af van het onderhoud. Specifieke kennis en ervaring binnen verschillende sectoren maakt dat wij precies weten voor welk soort pand welk contract het beste aansluit.Service op maat Möhringer levert service op maat, elke klant of elk type pand is uniek en heeft zijn eigen specifieke vorm en frequentie van onderhoud nodig. Door op regelmatige basis volledige servicebeurten uit te voeren kan Möhringer voldoen aan de strenge eisen van prestatiecontracten in de zorg-, woon- en businesesssector op het gebied van beschikbaarheid. Essentieel is immers dat de lift het altijd doet  en weinig tot geen storingen heeft. Voor advies over welke service overeenkomst het beste bij uw situatie past, kunt u contact opnemen met onze afdeling service. Zij komen graag langs om in een persoonlijk gesprek uw behoefte en wensen te inventariseren om vervolgens u te adviseren in een passende service overeenkomst.
LEES VERDER

Preventief onderhoud liften
Veiligheid, beschikbaarheid en comfort van de lift hangen voor een belangrijk deel af van het onderhoud. Specifieke kennis en ervaring binnen verschillende sectoren maakt dat wij precies weten waar uw specifieke focus ligt. Een goede serviceverlening is voor ons dan ook standaard. We voeren op regelmatige basis volledige servicebeurten uit om u een probleemloze lift te kunnen garanderen. 

Door op regelmatige basis volledige servicebeurten uit te voeren kunnen wij voldoen aan de strenge eisen van prestatiecontracten in de zorg-, woon- en businesssector op het gebied van beschikbaarheid. Kwaliteit van het onderhoud van uw lift staat bij Möhringer hoog in het vaandel. Daarom nemen wij geen genoegen met inspectie servicebeurten en beschikken we over goed en veelzijdig opgeleid personeel.

Correctief onderhoud
Door het tijdig en regelmatig uitvoeren van Preventief onderhoud kan ook tijdig Correctief onderhoud worden gesignaleerd en worden verholpen. Op deze wijze vertoont een lift minder storingen en kunnen veelal "geplande stilstanden" worden gerealiseerd waardoor de hinder voor gebruikers tot het minimum wordt beperkt.

Afhankelijk van de gekozen contractsvorm valt Correctief onderhoud binnen de overeenkomst en kan in dat geval in veel gevallen direct worden uitgevoerd omdat onze Servicemonteurs over een rijk uitgeruste autovoorraad beschikken en een hoop onderdelen voor het Correctief in de autovoorraad hebben zoals deurslofjes, contact enz. Mocht dit niet binnen de gekozen contractsvorm kan dit na akkoord alsnog direct worden uitgevoerd of in samenspraak met de klant een nieuwe afspraak worden gemaakt.

Reparaties
Dankzij onze volledige transparantie kan onze Reparatiedesk goed inspringen op structurele problemen. Deze afdeling staat in nauw contact met de onderhoudsmonteurs. Wanneer een monteur een storing heeft waarbij achteraf toch nog een reparatie noodzakelijk blijkt om het defect definitief te verhelpen, zal de Reparatiedesk een aanbieding maken en deze aan u voorleggen.

De Reparatiedesk streeft er naar om proactief te signaleren en adviseren op het gebied van service en onderhoud. Vervangingen en/ of onderhoud kunnen op deze manier tijdig bij u onder de aandacht worden gebracht zodat dit gebudgetteerd kan worden. Bovendien wordt door tijdig vervangen stilstand van de installatie te voorkomen.

Onderhoudsplan (MJOP)
Een belangrijk onderdeel van onze service is het Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP). Om te voorkomen dat u onverwachts voor onvoorziene uitgaven komt te staan maken wij veelal een MJOP. We brengen de conditie en de technische staat van de liftinstallatie in kaart en combineren dit met de gebruiksintensiteit van de klant. Met deze kennis kunnen wij een reëel beeld geven van de te verwachten kosten voor preventieve vervangingen aan de liftinstallatie in de komende jaren. Dit maakt het voor u mogelijk om de geplande vervangingen in de betreffende jaren te budgetteren zodat u niet voor grote verrassingen komt te staan. Wilt u meer informatie neem contact met ons op.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Mohringer Liften
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES