VvE partner technisch beheer

ExcelTech B.V. heeft als doel om voor Vereniging van Eigenaren (VvE), het VvE bestuur, de servicepartner te zijn waarop vertrouwd kan worden als het gaat om de verplichte jaarlijkse onderhouds- en inspectie werkzaamheden aan RWA en BMI installaties.

Geplaatst door: ExcelTech b.v.

VvE partner brandveiligheid garage

Wij zijn graag uw technisch beheerder en servicepartner voor de jaarlijkse onderhouds- en inspectie werkzaamheden aan Rook Warmte Afvoer (RWA) ventilatiesystemen en brandmeldsystemen in uw parkeergarage en/of trappenhuis. 

ExcelTech B.V. heeft als doel om voor Vereniging van Eigenaren (VvE), het VvE bestuur, de servicepartner te zijn waarop vertrouwd kan worden als het gaat om de verplichte jaarlijkse onderhouds- en inspectie werkzaamheden aan RWA en BMI installaties in de ondergrondse gesloten parkeergarages.

Naast het leveren en installeren van genoemde systemen voert ExcelTech B.V. hoofdzakelijk de jaarlijkse onderhoudscontract werkzaamheden uit. Voor vele VvE's zijn wij een ideale partner vanwege onze platte organisatie en korte lijnen.

Technisch beheer jaarlijks:
- Jaarlijks onderhoud + rapportages
- Maandelijks beheer BMI-OAI systemen
- 4/8 maandelijks beheer RWA systemen
- ExcelTech - Doormeld eenheid PAC centrale
- 24 uurs storingsdesk
- 24 uurs ALARM opvolging storing/brandmeldigen BMI
- Jaarlijkse inspectie (begeleiding) en certificering

‎Zie onze ook andere artikelen op 'Appartment & Eigenaar en onze website www.exceltech.nl om een beter beeld te krijgen van onze diensten.

Stuur ons een email of neem telefonisch contact met ons op, wij helpen u graag!‎

Bedrijvengids Geplaatst door
ExcelTech b.v.

ExcelTech b.v.

De Chamotte, 4191GT  GELDERMALSEN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.