Cycli Beheer Cirkel

Met Cycli Beheer Cirkel (CBC), ontwikkeld door Blankhorst Vastgoedbeheer, heeft u in één oogopslag in beeld wanneer welk onderhoud nodig is, welke kosten ermee gemoeid zijn en welke reserveringen u moet doen.

Geplaatst door: Blankhorst Vastgoedbeheer

Beheer en onderhoud in één oogopslag

Cycli Beheer Cirkel Blankhorst Vastgoedbeheer

Met Cycli Beheer Cirkel (CBC), ontwikkeld door Blankhorst Vastgoedbeheer, heeft u in één oogopslag in beeld wanneer welk onderhoud nodig is, welke kosten ermee gemoeid zijn en welke reserveringen u moet doen.

Blankhorst Vastgoedbeheer is gespecialiseerd in het in kaart brengen en beheren van vastgoed en heeft hiervoor een eigen unieke methodiek ontwikkeld. Deze heeft een compleet eigen aanpak voor het in kaart brengen van het onderhoud van uw vastgoed. Is het tijd voor de kozijnen, is de verlichting aan vervanging toe of wilt u zuiniger omgaan met energie? Met CBC ziet u meteen welke werkzaamheden u moet uitvoeren, welke vorm van onderhoud aan de beurt is en wat het gaat kosten. De cirkel laat ook zien welke reserveringen u moet doen om de diverse werkzaamheden uit te voeren en om het door u gewenste resultaat te bereiken. CBC is daarmee een zeer praktijkgericht programma dat vanuit een basisaanbod, naar uw persoonlijke wensen uit te breiden is.

Ook als u meerdere panden in uw bezit heeft, dan is CBC het juiste systeem. Want CBC geeft ook dan een duidelijk beeld van het onderhoud aan al uw panden en de daarmee gemoeide kosten. De output helpt u daarnaast om uw beleidsstukken te realiseren. Heeft u nu één of meerdere panden in beheer, u kunt op basis van alle gegevens de juiste beslissingen nemen. Daarmee wordt het onderhoud aan uw vastgoed ons maatwerk!

Met Cycli Beheer Cirkel (CBC), ontwikkeld door Blankhorst Vastgoedbeheer, heeft u in één oogopslag in beeld wanneer welk onderhoud nodig is, welke kosten ermee gemoeid zijn en welke reserveringen u moet doen.Korte kennismaking
Blankhorst Vastgoedbeheer adviseert en ondersteunt Verenigingen van Eigenaren bij het beheer en onderhoud van vastgoed. Wilfried Blankhorst, eigenaar en oprichter van het bedrijf, heeft ruime kennis en ervaring op het gebied van beheer en onderhoud van onder andere appartementengebouwen. Sleutelwoord hierbij is de planning van het onderhoud dat moet worden uitgevoerd binnen de gestelde termijn en gesteld budget. Wilt u het beheer van uw appartementengebouw uitbesteden? Ook dat kan. Blankhorst Vastgoedbeheer kan u ontzorgen en met behulp van het CBC-systeem het beheer van het onderhoud van uw appartement overnemen.

CBC op het lijf geschreven
Dick Groenink, vastgoedbeheerder bij de Gemeente Hollands Kroon: 'Sinds de fusie waren wij al op zoek naar een partij die ons totale vastgoed in kaart kon brengen. Daarnaast waren wij op zoek naar een programma waarin wij eenvoudig en duidelijk inzicht kregen in het onderhoud en dan vooral in het financiële plaatje dat bij onderhoud om de hoek komt kijken. De CBC methodiek en CBC Software sluiten volledig bij onze wensen aan. Wij zijn uitermate tevreden over de in- en output welke Wilfried Blankhorst ons hiertoe levert. En vooral de flexibiliteit binnen CBC biedt ons enorme mogelijkheden. Tevens is de software webbased, met een sleutel (memorystick) te benaderen en tablet ready.’

Bedrijvengids Geplaatst door
Blankhorst Vastgoedbeheer

Blankhorst Vastgoedbeheer

Van Hessen Kasselstraat 12, 8606 BR  SNEEK

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.