MKM lift

Onbeperkte keuze uit materialen, vormgeving en toe te passen componenten. Alles conform uw eigen wens.De Machinekamerloze lift (MKM) is zowel in bestaande gebouwen als in nieuwbouw projecten inzetbaar. In woongebouwen, kantoren, ziekenhuizen en op stations, luchthavens en winkelcentra biedt de MKM de mogelijkheid tot liften met overhoekse toegangen, volglazen cabines in een open schachtconstructie en vandaal- en weersbestendige voorzieningen. Wij adviseren u graag over welke uitvoering het beste bij uw gebruik en wensen past. Möhringer Liften bv maakt bij nieuwbouw, moderniseringen en renovatiewerkzaamheden gebruik van “vrij op de markt verkrijgbare” liftcomponenten die betrokken worden van vooraanstaande Europese producenten van liftmaterialen. Dit heeft tot voordeel dat de verkrijgbaarheid van informatie en materialen van deze leveranciers voor ieder vakkundig liftbedrijf toegankelijk zijn, dit in tegenstelling tot de fabrieksgebonden systeemcomponenten die door andere (internationale) liftbedrijven worden ingezet. Het gebruik van vrij op de markt verkrijgbare producten leidt dus tot een grotere flexibiliteit in zowel installatie als bij de exploitatie van de liftinstallatie(s). De MKM wordt geheel in eigen huis ontwikkeld, geproduceerd, gemonteerd en onderhouden.

Geplaatst door: Mohringer Liften

MKM een machinekamerloze lift waarvan u zelf de uitvoering bepaalt.

Fleixbiliteit

Mörhinegr beschikt over een complete machinekamerloze productlijn.

Het type MKM biedt alle gebruikelijke opties, maar gaat verder waar de concurrentie stopt. Zo kan de MKM worden uitgevoerd met:

  • Afwijkende maatvoeringen en hoge heflasten;
  • Vrij te kiezen vormen en materialen;
  • Overhoeksje toegangen;
  • Volglazen panoramauitvoeringen;
  • Weersbestendige voorzieningen;
  • Vandaalbestendinge uitvoeringen;
  • Bijzondere besturingsopties

Voor meer informatie kijk op onze website

Bedrijvengids Geplaatst door
Mohringer Liften

Mohringer Liften

Postbus 545, 2003 RM  HAARLEM

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.