..........
shadow_fix

MLflex

De vervanging van uw lift naar uw wensen: Een vaste stijl, flexibel, ongecompliceerd De MLflex is de economische oplossing voor de vervanging van een oude lift. Hierbij vervult de MLflex alle wensen. Deze voorziet u van het hoogste gevoel van comfort en veiligheid en maakt meteen ook indruk met het zeer aantrekkelijke ontwerp. Daarbij is de lift bijzonder milieuvriendelijk e energiebesparend. Voor meer informatie kijk op onze website.  

MLflex de efficiënte en aantrekkelijke vervanging van uw lift

Waarom vernieuwen?

Vopor de vervanging van een lift bestaan er veel redenen: de waarde van het vastgoed behouden, het onderhouden van actuele veiligehidsvoorschriften, het upgraden van het ouderwetse uiterlijk van de lift of het hoge energieverbruik en de regelmatige reparaties.

Stijlvol ontwerp

Kwaliteitsmaterialen, stimulerende kleurencombinaties en talrijke opties bij de uitrusting van de cabine maken het mogelijk om de MLflex perfect af te stemmen op de architectuur van het pand.

Optimaal gebruik van ruimte

De MLflex heeft weinig ruimte nodig aan de bovenkant van de liftschacht. De revolutionaire compacte aandrijving met riemen maakt het mogelijk om een een grotere cabine toe te passen in de bestaande schachten.

Past bij iedere vervanging

De MLflex is gemakkelijk aan te passen aan de grootte van de bestaande schachten en deuren. Het streven is de eventueel benodigde bouwkundige werkzaamheden te minimaliseren. De cabine kan in stappen van 10 mm aan de afmetingen van de schachten worden aangepast.

Minder energieverbruik, verlaagde kosten

Door de toepassing van innovatieve aandrijving wordt veel midner energieverbruikt dan bij de oude conventionele liften. De gaerless aandrijving en de frequentieregeling verminderen ook het energieverbruik.

 

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam