Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

MLflex

01 februari 2018
De vervanging van uw lift naar uw wensen: Een vaste stijl, flexibel, ongecompliceerd De MLflex is de economische oplossing voor de vervanging van een oude lift. Hierbij vervult de MLflex alle wensen. Deze voorziet u van het hoogste gevoel van comfort en veiligheid en maakt meteen ook indruk met het zeer aantrekkelijke ontwerp. Daarbij is de lift bijzonder milieuvriendelijk e energiebesparend. Voor meer informatie kijk op onze website.  
LEES VERDER

MLflex de efficiënte en aantrekkelijke vervanging van uw lift

Waarom vernieuwen?

Vopor de vervanging van een lift bestaan er veel redenen: de waarde van het vastgoed behouden, het onderhouden van actuele veiligehidsvoorschriften, het upgraden van het ouderwetse uiterlijk van de lift of het hoge energieverbruik en de regelmatige reparaties.

Stijlvol ontwerp

Kwaliteitsmaterialen, stimulerende kleurencombinaties en talrijke opties bij de uitrusting van de cabine maken het mogelijk om de MLflex perfect af te stemmen op de architectuur van het pand.

Optimaal gebruik van ruimte

De MLflex heeft weinig ruimte nodig aan de bovenkant van de liftschacht. De revolutionaire compacte aandrijving met riemen maakt het mogelijk om een een grotere cabine toe te passen in de bestaande schachten.

Past bij iedere vervanging

De MLflex is gemakkelijk aan te passen aan de grootte van de bestaande schachten en deuren. Het streven is de eventueel benodigde bouwkundige werkzaamheden te minimaliseren. De cabine kan in stappen van 10 mm aan de afmetingen van de schachten worden aangepast.

Minder energieverbruik, verlaagde kosten

Door de toepassing van innovatieve aandrijving wordt veel midner energieverbruikt dan bij de oude conventionele liften. De gaerless aandrijving en de frequentieregeling verminderen ook het energieverbruik.

 

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Mohringer Liften
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES