Technisch onderhoud

Technisch onderhoud is volgens VvE Beheer Amstel-Meerlanden gebaseerd op een visie die wordt vertaald in kwaliteit en uitgezet in continuïteit. Met andere woorden, wat wil een vereniging met het gebouw; interen op vermogen, waarde behouden of waarde creëren? En hoe zorg je dat deze visie ook zichtbaar wordt in de reserveringen zodat het een en ander kan worden gerealiseerd?

Technisch onderhoud


VvE Beheer Amstel- Meerlanden begint met een intakegesprek, transparant maken wat de wens van het bestuur is. Vervolgens het inventariseren van de huidige kwaliteit door middel van een conditiemeting van het onderhoud. Vanuit de conditiemeting en de visie komt het technisch meerjaren programma tot stand.

VvE Beheer Amstel-Meerlanden kan maatwerk als meerwaarde leveren en berekent geen overbodige abonnementen of extra hoge kosten. Er is een aanvullende expertise op energetische maatregelen, projectbegeleiding, totaal technisch onderhoud met een 24 uur service klachtenonderhoud en een heldere registratie.

Maatwerk van VvE Beheer Amstel-Meerlanden

- Totaal technisch beheer;
- 24 uur service klachtenonderhoud;
- Technische meerjaren onderhoudsplanning(en);
- Bouwbegeleiding planmatig onderhoud;
- Energetische maatregelen;
- Contractmanagement beheer en onderhoud installaties;
- Bouwkundig en technisch advies.

Bedrijvengids Geplaatst door
VvE Beheer Amstel-Meerlanden

VvE Beheer Amstel-Meerlanden

Jan van Gentstraat 11, 1171GH  Badhoevedorp

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.