Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Debicasso

01 januari 2018
Als specialist in energiemeting en energiekostenverdeling kan ista Nederland nu nog meer voor u doen. Debicasso is de dienst waarmee wij het gehele traject van de afrekening van water en energiekosten van u overnemen.
LEES VERDER

Debicasso

Van de betalingen aan het nutsbedrijf tot het incasseren van de voorschotbedragen en van het maken van de eindafrekening tot het verrekenen van de werkelijke kosten aan het einde van het seizoen. Daarbij worden direct ook alle deelnemergegevens automatisch bijgehouden, verhuizingen verwerkt, reparaties uitgevoerd en bewonersvragen beantwoord.

Managen van geldstromen
Uiteraard wordt met iedere partij die Debicasso afneemt zorgvuldig afgestemd welke kosten op welke manier verrekend dienen te worden. Uiteindelijk gaat het hier om het managen van geldstromen. Daarbij wordt rekening gehouden met vele facetten zoals verhuizingen, werkelijke kosten van het nutsbedrijf, servicekosten, voorschotberekening, reparaties, machtigingen, herinneringen, financiële afhandeling en het beantwoorden van bewonersvragen. Kortom het gehele traject van energie-levering en het incasseren van de voorschotbedragen tot en met de eindafrekening.

Debicasso heeft veel in zich
De dienst Debicasso gaat in combinatie met ons PlusPakket. Dit houdt in dat wij de kosten voor verhuizingen en reparaties ook direct voor u verrekenen. U zult hiervoor dus geen separate facturen meer ontvangen.

Voordelen

Uw voordelen op een rij

  • Periodiek voldoen van het voorschotbedrag aan uw nutsbedrijf;
  • Periodiek incasseren van de voorschotbedragen van de bewoners;
  • Betalingsherinnering aan de bewoners;
  • Gratis voorschotberekening;
  • Switchen van nutsbedrijf eenvoudig mogelijk;
  • één tarief per perceel per jaar voor dienstverlening kostenverdeling, pluspakket, Debicasso en eventueel hardware.
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

ista Nederland BV
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES